- 12,347
- 7,908
- 113
İlk golumuzu aldık dostum
İlk golumuzu aldık dostum
Kaldı 2 asiDakika 18 gol yok...
Maç dahada hızlı olacak..ilk yarıdan gelsin bari @aparkart uyumadan )Kaldı 2 asi
Dep atar simdiMaç dahada hızlı olacak..ilk yarıdan gelsin bari @aparkart uyumadan )
Bende onu diyecektim favoriydi Atacam derken yer,bide atar bu iş biter dDep atar simdi
Asiruh reis konuda biz mi varız sadece diğer arkadaşların kuponları nereye gitti. 😂Maç dahada hızlı olacak..ilk yarıdan gelsin bari @aparkart uyumadan )
Maçları baslamamistir galibaAsiruh reis konuda biz mi varız sadece diğer arkadaşların kuponları nereye gitti. 😂
Aparkat reisin çocuklar için yaptıkları takdir edilecek bir hareketti. Umarım kupon gelir de en azından bir iki çocuğa ettigi yardımın bir kısım parası kendisine geri gelir.Maçları baslamamistir galiba
Aparkart uyumasında çayımızı sabaha kadar içerdik..dD
İnsan olmak merhamet duygusunu korumak bambaşka birşey..taktire şayan..Aparkat reisin çocuklar için yaptıkları takdir edilecek bir hareketti. Umarım kupon gelir de en azından bir iki çocuğa ettigi yardımın bir kısım parası kendisine geri gelir.
Kaldı 1@aSiRuH06 reis son gole kaldık dep çok iyi oynuyor
Uyudunmu asiKaldı 1
Meksika ve Venezuela won. Bolivya yeni başladı üst yaparsak kazandıOynadım ama en alttakini yanlış oynadım kg var oynadım
484 veriyor
Bol şanslar reisMeksika ve Venezuela won. Bolivya yeni başladı üst yaparsak kazandı
@aSiRuH06 reis son gole kaldık dep çok iyi oynuyor
Geliyor gelmekteolan aparkat uyumasa bari...sabaha çok daha zaman gecmexKaldı 1
Çok dandik maçlar var kardeş.canlidan alsak uğraştırır hiç keyfimde yok başka arkadaşa yaptır benim yerime tskr ederim hersey gönlünce olsunİki kişilik yer kaldı @Hayat1kumar bir de yasin 12 kişi ile tamamlamış olacağız
Dep süper oynuyor dedim ve biter kombine wonn@aSiRuH06 reis son gole kaldık dep çok iyi oynuyor
Bol şans dostMeksika ve Venezuela won. Bolivya yeni başladı üst yaparsak kazandı