- 17,298
- 9,943
- 113
Takip edene şans parası çalışır
Bolşans aparkat sağ kroşe
Bol şans reis tebrikler de cyber da ne işin var senin agaabi ayip olmasin ama bende dademin soyle bi sey kazandim )) cok severim basketi
ÜzdünÇok severiz basketi özellikle bizim malakları hiç kaçırmam🤣Ekli dosyayı görüntüle 378268
Sorun nedirbi yardim edin pumabet parayi odemuyor yaa???
Bol şans reis tebrikler de cyber da ne işin var senin aga
ya 599 tl yatirdim 250 tl yuzde 50 skot bonusu aldm gram spin almadm batirdin 250 yi
kendi 599 tlm ile kupon yptim geldi cektirtmiyorlar slotta devsm etmeniz lazm diyorlar boyle seyni olur kendi param ana param kendi param yaa offff
brom sen %50 slot bonusu almışsın bonusum kuralında yazıyor spor geçersiz diye hani çevrimi bile slotta yapmamışsın ana parayı yapsan bile spor geçersiz mantıken kural orda yazmışlar kendi kendine yapmışsınbi yardim edin pumabet parayi odemuyor yaa???
Slot bonusu almışsın slotta oynaman gerekiyor site hakliya 599 tl yatirdim 250 tl yuzde 50 skot bonusu aldm gram spin almadm batirdin 250 yi
kendi 599 tlm ile kupon yptim geldi cektirtmiyorlar slotta devsm etmeniz lazm diyorlar boyle seyni olur kendi param ana param kendi param yaa offff
Kardas acemisin sanırım slot bonusu aldın ana para da slotta geçerya 599 tl yatirdim 250 tl yuzde 50 skot bonusu aldm gram spin almadm batirdin 250 yi