- 27,584
- 22,817
- 113
Recebe yazar 2 kez won dedi banlayınŞansınıza tüküreyim
Recebe yazar 2 kez won dedi banlayınŞansınıza tüküreyim
Yuzumuz hıcmı gulmez bu yuzden gunduz takıp etmedım ondada kaybederdıRecebe yazar 2 kez won dedi banlayın
Salatalık ya takip etmiyo won diyoRecebe yazar 2 kez won dedi banlayın
20 lira borçlusun kupona bastığım paraYuzumuz hıcmı gulmez bu yuzden gunduz takıp etmedım ondada kaybederdı
Dost recoya ettigin hakaretleri bı 100 ateslede affetsin seniSalatalık ya takip etmiyo won diyo
Gunduz gelmedıgım ıcın sende 200 borclusun20 lira borçlusun kupona bastığım para
Cunupsun pabloSon saniye atmasaydı be sağlık olsun reis
180 mi kalıyor geriyeGunduz gelmedıgım ıcın sende 200 borclusun
Kardes iyi hos guzel tskrler ama forum bu msji gormemeli.istemiyorlar boyle muhabbetleri be.sansin daim olsun@Impossible +100 Lira
@BJKrussz +100 Lira
@ENSTY +125 Lira
@Hayatindibi +50 Lira
@gradel00 +100 Lira
@Werderbremen +50 Lira
@Emre1910 +50 Lira
@TayfunWhite +50 Lira
IBAN hariç ödeme yönteminizi seçin hesap numarasını bana atın arkadaşlar ben jeton ile çektim parayı çekim geldi bana jetondan ibana çektim para hesabıma düşünce gün içinde sizlere gönderimi sağlarım emeğinize sağlık kesintiler bana ait değildir bilginize 😄
Atim da sus desen ne güzel olur180 mi kalıyor geriye
Uyurken 50 kazaniyon dost helalSelamunaleyküm uyumuşuz 😂😂
Yok reis vallah şanssızlık diyelim 😂Cunupsun pablo
Doğru diyon arada kaynar işte bu 55 sayfaKardes iyi hos guzel tskrler ama forum bu msji gormemeli.istemiyorlar boyle muhabbetleri be.sansin daim olsun
As reis h.gSelamunaleyküm uyumuşuz 😂😂
Bana 50 yazmissin uzdun ha.kendi kuponumu bu kdr cok takip etmiyorum.onemli olan niyetdir bnde her zman.ben odul icin tzkr ed@Impossible +100 Lira
@BJKrussz +100 Lira
@ENSTY +125 Lira
@Hayatindibi +50 Lira
@gradel00 +100 Lira
@Werderbremen +50 Lira
@Emre1910 +50 Lira
@TayfunWhite +50 Lira
IBAN hariç ödeme yönteminizi seçin hesap numarasını bana atın arkadaşlar ben jeton ile çektim parayı çekim geldi bana jetondan ibana çektim para hesabıma düşünce gün içinde sizlere gönderimi sağlarım emeğinize sağlık kesintiler bana ait değildir bilginize 😄
UmarimDoğru diyon arada kaynar işte bu 55 sayfa
KüstüIstemıyom ben bısı lakers ızlıcem bye