- 1,709
- 1,263
- 113
EvetBeyler bonusu canlı destekten mi alıyoruz
EvetBeyler bonusu canlı destekten mi alıyoruz
Ben deneme bonusu almadan önce sadBu kesin kapatan giden bir site ben daha önce üye olmadığım halde kullanıcı adım ve mail adresim kayıtlı görünüyor
Çark kampanyası yok dediler bana 1 saat önce.Sahtekar bunlar sakın üye olmayın canlı Destek bağla nana kadar bonus vardı bağlandım bonus kalktı siteden yatırım yapıp 500tl kazanabilirsiniz dendi çarktan ama çark yok sitede
Tamam reis@Egemenwesly forum içi para alışverişi yasaktır. Tekrarlanmasın dostum
Geçmiş olsun dostum, umarım bir şekilde hakkınızı almayı başarırsınız. Arkadaşlar paylaştı diye bir üye olayım dedim ama çok çabuk şekilde bonusun bittiği söylendi. Zaten bana da çok güven vermedi site, ne yalan söylüyeyim.Beyler kimse bu siteye inanmasın lütfen gerekli tüm yerlerde hakkımı sonuna kadar arıcam 5 k param gitti .
valla bende yeni oldum boş yere bilgilerimizi verdik bu dandik siteye diğer sitelerde kullandığınız parola ve kullanıcı adıyla kayıt olduysaniz şifrenizi değiştirin bunlar dener diger siteleriGeçmiş olsun dostum, umarım bir şekilde hakkınızı almayı başarırsınız. Arkadaşlar paylaştı diye bir üye olayım dedim ama çok çabuk şekilde bonusun bittiği söylendi. Zaten bana da çok güven vermedi site, ne yalan söylüyeyim.