Bu site bı değişik aynı numarayla iki hesap açtık kabul ettiHerkese ekliyorlar mobil uygulaması indirip canlı desteğe iletin 1.50den 2 maç 5katı 100 maksimum hadi bol sans
Bu site bı değişik aynı numarayla iki hesap açtık kabul ettiHerkese ekliyorlar mobil uygulaması indirip canlı desteğe iletin 1.50den 2 maç 5katı 100 maksimum hadi bol sans
Cok çekimim var bu siteden 5 dk da gelirdi 100.tl ler ama baya dır girmemistim
yollamadılar.. nerdeyse 10 katı çevrim yaptım emek hırsızları yaCok çekimim var bu siteden 5 dk da gelirdi 100.tl ler ama baya dır girmemistim
Hayırlı olsun
çok fena küfredesim var abi ya, 2.30 saattir uğraşıyorum allahın belaları madem ödemiceksiniz baştan söyleyin sinirim acayip bozulduyollamadılar.. nerdeyse 10 katı çevrim yaptım emek hırsızları ya
Sebep ne ödememelerindeki ?çok fena küfredesim var abi ya, 2.30 saattir uğraşıyorum allahın belaları madem ödemiceksiniz baştan söyleyin sinirim acayip bozuldu
Usta çektin mi parayıçok fena küfredesim var abi ya, 2.30 saattir uğraşıyorum allahın belaları madem ödemiceksiniz baştan söyleyin sinirim acayip bozuldu
Reis normal 5 katı sandım normalde öyle oluyor perişan olduk desene 😂😂Keşke böyle yapmasaydım diyeceksin Freebet kazancının 5 katını çevirmen lazım 100 TL çekmek için yani 665 TL çevirim yapman lazım kuponun tutarsa
yav yok hocam 3 saat uğraştım çevrim için. 10 katı çevrim yaptımReis normal 5 katı sandım normalde öyle oluyor perişan olduk desene 😂😂
Sebeb ne niye gondermediler millet soruyo cvplasana kardeşimyav yok hocam 3 saat uğraştım çevrim için. 10 katı çevrim yaptım