Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Güler, Real Madrid'i Seçti

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,833
47,739
113
Aynen hocam mental ve fiziksel olarak üst düzey eğitim alacak yakın zamanda Mesut Özil gibi bi 10 numara olur bence :)
Masutda varmis bu 4. Olmus 20m gitmis cok ucuza gitmis uzuldum valla be.adamlar uyanik 6 yillik sozlesme yapmis simdi biri onu alma istese performansa gore 100ler 200ler havada ucusur bakda gor

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Biz 18 yasinda anca cekiyoduk çile

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,628
22,886
113
Ali Koç gitmeden son kazığını ardayı satarak attı

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
İspanya Twitter gündeminde öğlen enayialikoc diye hastag açmışlar

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Arda'
yı tebrik ediyorum. Fenerbahçe gibi bir devden sonra Türkiyedeki düşük segmentli (ismi lazım değil, baş harfi g sonu y) takımlara gitmeden Fenerbahçe'den doğrudan Real Madrid'e gitmesi kalitesınden ödün vermediğini gösterir.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Masutda varmis bu 4. Olmus 20m gitmis cok ucuza gitmis uzuldum valla be.adamlar uyanik 6 yillik sozlesme yapmis simdi biri onu alma istese performansa gore 100ler 200ler havada ucusur bakda gor
Bro sonraki satıştan yüzde 20 pay ve performansa göre de azami 10 milyon euro bonus var bence iyi sattı da bir sene daha kalması lâzımdı
Umarım yine çöpleri doldurmaz şu saatten sonra 4 tane daha yıldız transfer yapması lazım
Zaha Perisic Simon kjaer tarzında oyuncular

NightFever

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,649
6,541
113
Arda'
yı tebrik ediyorum. Fenerbahçe gibi bir devden sonra Türkiyedeki düşük segmentli (ismi lazım değil, baş harfi g sonu y) takımlara gitmeden Fenerbahçe'den doğrudan Real Madrid'e gitmesi kalitesınden ödün vermediğini gösterir.
Yoruma bak 10 senedir şampiyon olamıyan dev hala gsye laf atiyor kupasizliktan her sene hüzünle üzüntüyle bitirmekten beyniniz sulanmis su yorumu 10 yasindaki cocuk yapmaz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,833
47,739
113
Bro sonraki satıştan yüzde 20 pay ve performansa göre de azami 10 milyon euro bonus var bence iyi sattı da bir sene daha kalması lâzımdı
Umarım yine çöpleri doldurmaz şu saatten sonra 4 tane daha yıldız transfer yapması lazım
Zaha Perisic Simon kjaer tarzında oyuncular
Ali kocdan bi bk olmaz bro.gelen gideni aratti ne yazikki

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Yoruma bak 10 senedir şampiyon olamıyan dev hala gsye laf atiyor kupasizliktan her sene hüzünle üzüntüyle bitirmekten beyniniz sulanmis su yorumu 10 yasindaki cocuk yapmaz
ben 9 yaşındayım zatn seneye yapmam o zaman abiii

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
A takımda mı oynayacak yoksa alt takımların birinde mi?