Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Güler'in Lisansı Askıya Alınabilir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,275
113
1690794544578.png

Sakatlığı nedeniyle Real Madrid'in ABD'deki kampından ayrılan milli futbolcu Arda Güler'in ameliyat olması durumunda lisansının ocak ayına kadar dondurulabileceği öne sürüldü.

Bu yaz Real Madrid'e transfer olan milli futbolcumuz Arda Güler, sağ diz iç menisküsünde yaralanma tespit edilerek tedavisine devam etmek üzere takımının ABD'deki kampından ayrılarak İspanya'ya döndü.
Mundo Deportivo'nun haberine göre İspanyol devi 18 yaşındaki genç yıldızın lisansını askıya alabilir.

Haberde oyuncunun ameliyat olması durumunda sahalardan 5 ay uzak kalabileceği ifade edildi.

Sakatlığı nedeniyle takımının kampından ayrılmak zorunda kalan Arda yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler!"

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
2 günde sakatlandı çocuğun üzerinden nazar var

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
581
414
63
çok çelimsiz bebe kendine hiç bakmamış geliştirmemiş hem fiziksel hem mental anlamda balon gibi şişirdiler şimdiden söndü

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Daha maça çıkmadan sakatlandı inşallah önemli bişi değildir yoksa kariyeri biter
Zaten riksli takımda oynuyor
2 ay öncede dedim Türkiye'de bir süre daha oynaması gerektiğini ama tercihini yaptı bizede desteklemek düşer inşallah fazla uzamandan forma şansı bulur yoksa üzücü bir kariyerinolur

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
size ardayı top edip oynarlar demiştim :)) gülenler olmuştu. arda bile buna güler

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Ebesinin damı, jesus bu yüzden oynatmıyormuş koruduğu şey demek ki buymuş.

cyber5757

🦁
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
430
63
2 3 seneye kalmaz başakşehir e gider avrupada tutunmak kolay mı fizik kondisyon 0 sakatlandığı pozisyon şaka gibi avrupada kemik sesleri geliyo

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,834
987
113
Ardaya zaten sevimli cocuk diye cok sert basmiyorlar :))

bekirbecer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
66
28
Rudigerle bi pozisyonu var idmanda
O zaman anlamıştım daha çok erken olduğunu
alim olmaya gerek yok futbol dan çok anlamaya da gerek yok