Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Arda Turan, Eyüpspor'un Yeni Teknik Direktörü

Murat_Cinar06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
822
113
Valla hci kestiremiyorum ama goztepe ligden dusmeye oynarken bi anda play offa girdi goztepe cok formda o agir basiyor gibi suan.ama plaf off biraz yazi tura gibi kimler play off oyniycak kim kiminle eslesip tur atliycak cok garip kestiremeyiz
TFF1 Süper Ligden Daha Pis Lig

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,982
113
çok güzel maçlar sattı EYÜPSPOR belli ki ligden çıkmak istemiyorlar ARDA TURAN da stressiz kendini dener

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,154
7,726
113
2sinede anlam veremedim ne eyupspora ne ardaya.sasirmis bunlar 2 tarafta bu riski nasil alir aklim almadi valla.neyse hayirli olsun 2 tarafada bakalim ne olck
Arda niye o riski almasın,alt ligin en iyi kadrolarından birine gidio, üst lige çıkarsa arda şöyle iyi arda böyle iyi dicekler daha ne istesin Allah'ından şimdiden gs ye hoca olucak hâli yoktu, süper ligde de kümeye oynayan takıma giderse giderdi o da daha buyuk riskti

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
Sakarya'lı olmasam 3.takımım Eyüp olmuştu şu an. Başarılar kapom 2.liği sal playoffda Rize'yi ele gel lige

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,395
28,121
113
Arda yanlış karar almış işler zaten kötü gidiyor Eyüp te adamlar şampiyon olacakken olamadı durduk yere teknik direktörlük başlamadan bitecek 1 mac kaybetse fatura anında ona kesilir şu ortamda

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Yav Eyüp'te lige çıkmasın zaten taraftar yok bir şey yok. Rize-Samsun-Sakarya gelsin lige.
Samsun geldi Rize yüksek ihtimal 2. olacak Sakaryada playoff'dan gelsin

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Evli kadına nasıl taciz edilir
Arkası dönük adamın burnuna nasıl vurulur
Hastane nasıl silahla basılır eğitimlerini bekliyoruz arda turandan oyuncularına

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,035
10,017
113
Arda antrenör olmak için güzel bir başlangıç para için yapacağını dusunmuyorum

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,882
659
113
Dogru karar. Basarili olursa parlak bi kariyeri olur ardanin.iyi baslamak isteyecektir.barcelona ve a.madrid alt yapisindan destekte alacaktir.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,271
113
Arda zort 😁 maci izledim gercekden cok etkisiz oynadilar dedigimin hala arkasindayim hem arda hem kulup icin con yanlis bi karar oldu bu is.bidahaki mactada yenilirse bileti keserler hemen.

Sedo65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
119
29
28
Eyüp ne oldu ya iyi gidiyorlardı sonra si berbat