O aresbet olabilirnasıl 1 oluyor ben daha önce kayıt oldum buraya yeni açılmamış
Çekim onaylandı teşekkürler 🙏😊BONUS KURALLARI
200₺ Deneme bonusu alan üyelerimiz çekim işlemi gerçekleştirmesi için aldığı bonusu 1.50 orandan 1 kez çevirmesi gerekmektedir. Bakiyesini 3.000₺ ye ulaştıran üyelerimiz 100₺ yatırım yaparak 300₺ çekim hakkına sahip olacaktır.
200 Freespin alan üyelerimiz çekim işlemi gerçekleştirmesi için ‘’ Gate Of Olympos ‘’ oyununda spinlerini kullanması gerekmektedir. Bakiyesini 3.000₺ ye ulaştıran üyelerimiz 100₺ yatırım yaparak 300₺ çekim hakkına sahip olacaktır.
kurallara bak. lan ben 50 tlyi slotta 3bin yapabilsem zaten senin sikko bonusuna mı kalırım.
Ne oynadınÇekim onaylandı teşekkürler 🙏😊
Dede den 300 geldi sonra onu çevirmeye devam ettim 50 ye düştü. Çıktıp Aztec Gem e girdim tekrar 300 lere geldi sonra egt de Myt ve 100 power hot oynadım ardından sugar Rush ta final yaptım 12 TL den spine girdi güm 😂Ne oynadın
Doğum günün kutlu olsun dost. Aramalardan bulabilirsin.Doğum günü bonusu veren siteler var mı acaba
portoya yatırımın varsa yasının 2katı 10bet fs+500nakit ekliyorlarDoğum günü bonusu veren siteler var mı acaba
Amk dolandırıcılarını paylaşmaTeşekkürler Grandpashabet
Thecr0w
Betzula 100fs ekliyor max 250 çekimDoğum günün kutlu olsun dost. Aramalardan bulabilirsin.