- 1,715
- 537
- 113
Mac baslamadan kayboldu gene
CD Boston College (Wom)-CD Brisas (Wom)
Ilk periyod skoru lazim
CD Boston College (Wom)-CD Brisas (Wom)
Ilk periyod skoru lazim
Eyvallah usta gene benim sitede goremedim 1.periyod 32.5 ust oynadimYeni başladı mac 12-11 şimdi skor
Sagolasin kardes mac varmi aklinda kasada 200 var 100 unu salladim alianza limaya handikap digerinide senin dedigine basiyim32.5 üst geldi su an kardesım hayırlı olsun
Kardes mac basinda 60.5 vardi bendebaşabaş gidiyo 32,5 handikap çok
özelden yazdım kardesım bakKardes mac basinda 60.5 vardi bende
1.44 daka var 28 sayı cıkmıs ınsallah gelır bakalım2.periyoda gene 32.5 ust aldim
Usta gecen baskette sikenin kralini gordum 3 periyoddada ev yendi son periyoda 19 farkla girdi mac uzadi biz 3 ihtimalli 1 oynadikya ondannefret ediyorum şu oyundan bir periyod 5 sayı öbür periyod 35 sayı atan takımlar var ne paralar kaybettim şu basketten
Kardes nerden bileydim keske onu oynayaydim gittik a.limaya handikap verdik dksinda yediYazdım sana Audax maçı 2.5 diye neden girmedin?
Ben oynarsın diye yazmıştım güvenerek,neyse sağlık olsun.Bilmediğin takımlara oynarken maç geçmişlerine dikkat et.Bazen bets10 tarzı sitelerde hiç bir yerde bulamayacağın maçlar oluyor.Onlara da fazla bulaşmamaya çalış.Bol şanslar...Kardes nerden bileydim keske onu oynayaydim gittik a.limaya handikap verdik dksinda yedi