- 9,042
- 10,628
- 113
O maç yok bu sitexe anlamadimNew york city macı var atlas ile at ilk yarı 1.5 üst
O maç yok bu sitexe anlamadimNew york city macı var atlas ile at ilk yarı 1.5 üst
O 1 kez olur dost benceatlanta macı gecen mac ilk yarı 0-0 2.yarı 4-2 bitmişti yine 0-0 ilk yarı dost bılmem ne anladın burdan
bende de yokO maç yok bu sitexe anlamadim
Başlasin ilk yarı kg alalimilk mac ılk yarı 4 gol cıkmıs dost 2.macta da ılk yarı 2 gol temız var
Ekli dosyayı görüntüle 258958
kanka sen spor oynuyon dedıgımı dıkkate al ben cok oynamıyom arada aynı lıgde macların genel durumu neyse sonrakı maclarda o sekıl gıdıyor genelı boyle ac bak bakıyon lıgde o hafta 10 mac var ılk 5 macın 4u ust bıtmıs dıger 5ınde en az 3u ust bıtıyo genelde boyle yanıBaşlasin ilk yarı kg alalim
Deniyelim birazdan dostkanka sen spor oynuyon dedıgımı dıkkate al ben cok oynamıyom arada aynı lıgde macların genel durumu neyse sonrakı maclarda o sekıl gıdıyor genelı boyle ac bak bakıyon lıgde o hafta 10 mac var ılk 5 macın 4u ust bıtmıs dıger 5ınde en az 3u ust bıtıyo genelde boyle yanı
bu mac ıcın demıyorum bu gider şimdi 0-0 biter hafta sonu pazar maclarına bak yarısı oynanıyo pazara kadar zaten pazar gunu oynarsan lıgdekı dıger macları dıkkate al yanıDeniyelim birazdan dost
kuantum var dost futbolda maclar bırbırını etkılıyoAhaaa gollll beeee alir almazzzzz
dep cok hızlı baslamıs 2yı atsında dıgerı garantı olsun
Erken golden korkmuyor değilim reisdep cok hızlı baslamıs 2yı atsında dıgerı garantı olsun
rahat ol gelirr 1.1 olurErken golden korkmuyor değilim reis
yok ya1 gol daha gelır benceErken golden korkmuyor değilim reis