- 9,881
- 3,302
- 113
Haydi depppp
Haydi depppp
Tmm dost yeter 2 gün ban yicen geneŞimdide laz mi oldun
kankam adamin yaşı 36 yapmayın sizden büyük sonuçta saygi gosterin ne gerek varŞimdide laz mi oldun
Kanka ben ölüm vurusu yapiyorum.biloyosun 😁😁Sen olsa ne yaparsın abi bence zorlamazdin tebrikler dayi😁
Dostum benim 36 ve 38 yasında 2 tane çocuğum var.kankam adamin yaşı 36 yapmayın sizden büyük sonuçta saygi gosterin ne gerek var
Bostonı kacırdın ıkıncı yarı costularBoston river maçı ne olmuş ya basketlere daldık. Iyide oran açıyorlar bu lige
Torunumun hesabi bu benimki ban yediDostum benim 36 ve 38 yasında 2 tane çocuğum var.
15 dkkada 4 golBoston river maçı ne olmuş ya basketlere daldık. Iyide oran açıyorlar bu lige
o zaman evladin yaşında boşver yine alaya almaDostum benim 36 ve 38 yasında 2 tane çocuğum var.
Sonundaki 95 yaşın mı?Torunumun hesabi bu benimki ban yedi
Dost hangi site yamuk yaptı sana konuşalım halledelim hemenSonundaki 95 yaşın mı?
Ya keske ama keske iste gercek hayatta bu cumleleri soykeyebioecek konumda oksaydin be dostŞimdide laz mi oldun
Laz da olsa insanim sonucta 😉Şimdide laz mi oldun
A.SSelamün aleyküm arkadaşlar
Ben hallettim dostum sabah ödememi alacağım gece çekim olmadığı içinDost hangi site yamuk yaptı sana konuşalım halledelim hemen
atis kanksSonundaki 95 yaşın mı?
Aleyküm selam dostumSelamün aleyküm arkadaşlar