Oduyolar merak etmeyin saglam site ben yatrm cekim yaptim ordan 5-6 kereBana direk eklendi ama yatırım beni korkutuyor 😁
Oduyolar merak etmeyin saglam site ben yatrm cekim yaptim ordan 5-6 kereBana direk eklendi ama yatırım beni korkutuyor 😁
Ödeme falan yapmıyor site kimden ne koparırsa sağlam diyenler site adamı yatırım tapmayın 3 gündür ödeme yapmayan site zaten merdiven altıdır3 gün oldu 1000 tl bekliyor
Sağlam site ile telegram ne alaka telegram kanalları var ayrıca.Sağlam site diyorlar telegram kanalı yok daha
Site adamı değilimÖdeme falan yapmıyor site kimden ne koparırsa sağlam diyenler site adamı yatırım tapmayın 3 gündür ödeme yapmayan site zaten merdiven altıdır
Sen yedin öylemi yatır sen 900 TL alırsınSite adamı değilim
Hiç kimsede site adamı değil
3100 TL var çekim verdim aradılar.
Yatırım yapmadan çekim vermissniz diye doğrular belki yerler dedim yemediler..900 TL filan bulsam yatırcam.
Çekimde gecikme varmış neden böyle dedim.
Efendim sağlayıcı kaynaklı ve milyonlar ödedik 80 yaşında babasjna hesap açan var dedi...İlk başta hızlı ödeme yaptık sonrasında çok suistimal olduğunu farkettik ve oyun sağlayıcılarından detaylı rapor istedik gecikmenin ana sebibi budur dediler..Samimi geldiler.
Sen yenisin herhalde Artemis ve truvabet yılların sitesi.. Çapsız betcolara benzemezSen yedin öylemi yatır sen 900 TL alırsın
Ne anlatıyorsun millete 4 gündür ödeme yapmıyor kalkmış siteyi övüyor banaSen yenisin herhalde Artemis ve truvabet yılların sitesi.. Çapsız betcolara benzemez
Senin çoklu hesap var belliNe anlatıyorsun millete 4 gündür ödeme yapmıyor kalkmış siteyi övüyor bana
Dost darla canlı desteği bende gecden beri bekliyordum yatırdılarNe anlatıyorsun millete 4 gündür ödeme yapmıyor kalkmış siteyi övüyor bana