- 1,150
- 181
- 63
Beyler çevrim tamam. 50 yatırım yapsak öderler mi acaba ? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Mail derken belgemi istiyorlarEkli dosyayı görüntüle 13038 Arkadaşlar yatırım yaptım. İlk talebim reddedildi. Canlıya sorduğumda hesap onay için mail atmam gerektiğini öğrendim. Mail attım 5 dakika içinde onayladı. Çekim talebi verdim ve hesabıma gelmesi 10dakika sürdü. Lütfen bonusu bilinçli kullanalım ödeme yapıyorlar
Evet. Kimlik istiyorlarMail derken belgemi istiyorlar
sağlık olsun yatırım da yapmayız olur biterHahahahha laa gardass basda dediydik odemicekler diye hala inat ettiniz uzerler iste boyle vaktine yazik aga
kardeş önce geçmiş olsun.bişey dikkatimi çekti belge istediler gönderdim yazmışsın az yukarıya çoklu üyelik ayağına paranı ödememişler( senin iddaan bu ve ben doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum ) sonra da beyler kimlik yollamayın diye korku salıyorsun.korkulacak bir durum varsa ( olabilir de ) sen niye yolladın kimliğibeyler kimlik gönderme işi çok riskli ben söyleyim size kimlikle adınıza açamayacakları şey yok numara alırlar herşey yaparlar ona göre
kardeş önce geçmiş olsun.bişey dikkatimi çekti belge istediler gönderdim yazmışsın az yukarıya çoklu üyelik ayağına paranı ödememişler( senin iddaan bu ve ben doğruluğunu yanlışlığını tartışmıyorum ) sonra da beyler kimlik yollamayın diye korku salıyorsun.korkulacak bir durum varsa ( olabilir de ) sen niye yolladın kimliği
Hocam haber verde ona gore bende oynucambende çevrimi yaptım kimliği yolladım hesap onayı tamamdır 50 tl de yatırdım 200 çekim verdim bekliyorum gelirse resim atarım