Bol sansBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
bol şans dostBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
Kupon gelirse özelden iletişime geçebilirsinBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
bol sasnslar olsunBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
Yok para konusu olmaz gelirse ben özelden arkadaslar iletişime gecerimKupon gelirse özelden iletişime geçebilirsin
Konu içerisinde para muhabbeti konuşulmazsa sevinirim dostum.
Bol şans kader ortağım 😁Böyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
Gelmeden de iletişime geçebiliriz aşcı kardeşim ayıpsın 😅Yok para konusu olmaz gelirse ben özelden arkadaslar iletişime gecerim
Bol şanslar reisBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
Bende inanıyorum niyeyse 🤣🤣Konya woon İnanıyorum alanya 2.yarı en az 2 gol atacak bu sivasa
Bol şanslarBöyle yazmamın sebebi etkinliğe katılmasını istemediğim insanların yüzü olmadıgı ıcın katılanlar olduğu için çekiliş degil dagıtım yapcam
1 Tane atar 1-1 biter gör bak sivas cok kilityor macıHadi Alanya sırala işimiz var 🤣🤣
Şans yok ki napıcan1 Tane atar 1-1 biter gör bak sivas cok kilityor macı