- 8,799
- 8,368
- 113
Dm bakarmısnNasıl dersen dost
Dm bakarmısnNasıl dersen dost
Ok kardes,bol sans olsunŞöyle yapalım dostlar. Sabah 8de işe gidecem burayı kapatayım. kupon kazanırsa bakıye söyledim zaten yarın bu bakiyeden devam ederiz. yeni post açarım.
Papara mft ykmus.payfix calisiyormu bilmiyorum para olsa denerdimPayfix hala bozukmu beyler site bozuk diyor payfix hesabım var bitek havale vs kullanmıyorum
Bakdim eywDm bakarmısn
Ahmet sana fix yazim bana 500 gondermeyi dene bakalim calisiyormu 😁😁Payfix hala bozukmu beyler site bozuk diyor payfix hesabım var bitek havale vs kullanmıyorum
Mantıklı abiAhmet sana fix yazim bana 500 gondermeyi dene bakalim calisiyormu 😁😁
Ahmet dunde vurmustu sanki la 5kx almisti madame desinyden yanlis hatirliyor olabilirim ama.yanliz yiyen yanliz ölür ahmeettMantıklı abi
O ben deyilim çektim parayı kart borcu var 2 k onu kapaticam şimdi bidakine Brezilya nasıl atıo amaAhmet dunde vurmustu sanki la 5kx almisti madame desinyden yanlis hatirliyor olabilirim ama.yanliz yiyen yanliz ölür ahmeett
@ahmet888 kaçtı abi payfixleri duyunca dedim sanaAhmet dunde vurmustu sanki la 5kx almisti madame desinyden yanlis hatirliyor olabilirim ama.yanliz yiyen yanliz ölür ahmeett
Takiliyoz kardes.isini gordugune sevindim tbrklerO ben deyilim çektim parayı kart borcu var 2 k onu kapaticam şimdi bidakine Brezilya nasıl atıo ama
Ben makara yaptim la atiyim dese atma demezdim tabiki 😁😁@ahmet888 kaçtı abi payfixleri duyunca dedim sana
Oynamadiysan salla ahmetBrezilya 100 görecek
Futbol oynaması hataydı basket devam edecekti borcum olmasa kasayı riske etseydim 10 k idi mükemmel sayılar cikio30 dk kaldi lan atsaniza
La barem 43du 50 cikmis puhBunun 3.perinede oynanir dusunursen
Oynadım geldi bile o 89.5 di barem çekim hepsini karta attıkOynamadiysan salla ahmet
Aynenn100 olmusFutbol oynaması hataydı basket devam edecekti borcum olmasa kasayı riske etseydim 10 k idi mükemmel sayılar cikio