- 1,351
- 750
- 113
Valla ben 20 30 tl zam bekliyordum yine iyi rakam vermişler. Yine geçinemicez yine cengiz holdinge calisacaz ama . Böyle bi devletten daha fazlasinida bekelyemezdik iyi yine bu rakam
Agi hariç 2825 300 lirada Agi ekle sanırım 3100 falan olur 3100 oldu diyede yılbaşından sonra cezaları geçirmezler inşallah biz asgari ücretlilereAğı dahil sanırım
asgari ücretli adam ev alabildiyse bu devirde helal olsunKirada olan için zor ama kendi evi olana yeter bence fena değil
Agi dahil bu ücretAgi hariç 2825 300 lirada Agi ekle sanırım 3100 falan olur 3100 oldu diyede yılbaşından sonra cezaları geçirmezler inşallah biz asgari ücretlilere
borcu olmayana guzel para su forumda borcu olmayan adam varmı varsa yazabılırmı ıcra dıyım borc hafıf kalırSamimi Söylüyorum iyi para kanka (şafak sezer)
lan insanlar bir umut buradan belki bir kazanc saglarım da kendimi kurtarırım ödemelerimi yaparım diye bunun peşinde. halkı bu hale düşüren hükümeti devleti konusma gelip milleti eleştir hay allahım ya senin gibilere her şey müstehak 2800ü begenmiyorlar demiş niye begeneyim lan neyini begeneyim ne ise yarıyor 2800 her boka %40 %50 zamlar 2 ayda bir faturalara zamlar maaşa gelince 20% zam onu da kat kat fazlasıyla geri alıyorlar bıktım lan sizin gibi andavallarla aynı ülkenin vatandaşı olmaktan mesajı şikayet eden etsin yeter birader artık bu kadar kör bu kadar sıg bu kadar cahil olamaz bir toplum yeter ya2800 i beğenmiyorlar gelip burda kumar oynuyorlar size 3500 verse ne olacak onuda siteye yaptırırsıniz
Pahalı bir şehirde yaşayıpta evi kira olan 3 çocuk okutan bir insana para mı bu senin dediğin?En düşük kiralar 800 lira oda en düşüğü bunun yanında bu soğukta adam mecbur doğalgazı yakacak elektrik su telefon faturaları market alışverişini eklesen zaten kafadan en az az 2000 gidiyor.Bu adam çocuğunu okutmasın mı?Hele hele üniversite okuyan çocuğu varsa bu adam ne yapsın?2800 dediğin paranın adı var sadece.Sen o parayı alıpta çocuk okutan kirada olan adama sor birde çok mu diye2800 i beğenmiyorlar gelip burda kumar oynuyorlar size 3500 verse ne olacak onuda siteye yaptırırsıniz
doğalgazlar gelmeye başladı zaten 500 600ocakta bi de markete kiraya zam yaparlar 500 tl yi de ordan alırlar
Yazık soluduğun oksijene2800 i beğenmiyorlar gelip burda kumar oynuyorlar size 3500 verse ne olacak onuda siteye yaptırırsıniz