Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Belli Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Evet Asgari ücret belli oluyor bugün normal de 11'de toplanıp açıklanması beklenen toplantı saat 15:00'a alındı.
-
AKP’li Cem Küçük: "Asgari ücrette 3.900 TL’de anlaşıldı. Son kararı Erdoğan verecek."
-
2021 Asgari ücret karşılığı 380 $
2022 Asgari ücret karşılığı anlık 260 $
3900 TL olursa eğer. Arada 120$'ınız erimiş oluyor....!
-
30 Milyon Dolar yardım yapılan somalide asgari ücret şu an 320$ bizde şu an 185$ !

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
ben bu milleti ezdirmem diyerekten 12 dolar ekletir REİS. yeter çok bile. hülooo

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Benim tahminim 3900tl dediler diyip 200tl'de kendi ekler Tayyip bakın zam yaptım der yutturur millete :D :D
Simdi söyle birsey war asgari ucret normali daha assadir calisan mesaileri ondam hesaplaniyor agi de bunun icinde olarak 3900 cok az.. az once baktim dolar 15 üstü olmus bu ne dengesizliktir.. kimsenin günahını almak gibi olmasin ama hesaplasana 128 milyar dolar ismi geçiyor bu lafin çıktığı zamanki dolar fiyatina bak simdiye bakk.. bu ulkede dolarlarinizi bozdurun dediler zamaninda yastik altinda tutmayin dediler nerde acaba simdi o dolarlar altinlar 🤔🤔

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Simdi söyle birsey war asgari ucret normali daha assadir calisan mesaileri ondam hesaplaniyor agi de bunun icinde olarak 3900 cok az.. az once baktim dolar 15 üstü olmus bu ne dengesizliktir.. kimsenin günahını almak gibi olmasin ama hesaplasana 128 milyar dolar ismi geçiyor bu lafin çıktığı zamanki dolar fiyatina bak simdiye bakk.. bu ulkede dolarlarinizi bozdurun dediler zamaninda yastik altinda tutmayin dediler nerde acaba simdi o dolarlar altinlar 🤔🤔
Dünkü direkt operasyonda TCMB ve Kamudan 2.5-3 Milyar Dolar arası dolar satıldı. Akşam saatlerinde 13.70’lere indirdiler. Bugün tekrar 14.25 üstündeyiz. 3 Milyar Dolar daha boşa gitti. Enflasyon olarak geri dönecek bize. Asgari ücret isterse 5000 olsun işe yaramayacak… Prof Özgür Demirtaş --
Adam ekonomist geleceği kaç yıl önceden söyledi ama ne yapsın adam :)

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Dünkü direkt operasyonda TCMB ve Kamudan 2.5-3 Milyar Dolar arası dolar satıldı. Akşam saatlerinde 13.70’lere indirdiler. Bugün tekrar 14.25 üstündeyiz. 3 Milyar Dolar daha boşa gitti. Enflasyon olarak geri dönecek bize. Asgari ücret isterse 5000 olsun işe yaramayacak… Prof Özgür Demirtaş --
Adam ekonomist geleceği kaç yıl önceden söyledi ama ne yapsın adam :)
Reis 1 kere yazsaydin yaw 😁😁

serkandemir50

Bahtsız Piyade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,524
2,504
113
Arkadaşlar ben yeni işe başladım 3800 diye konuştuk asgari ücret zammı kadar zam yapılır mı banada 12 saat çalışıyorum aynı parayı vermeye kalkarsa ne yapmalıyım

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Arkadaşlar ben yeni işe başladım 3800 diye konuştuk asgari ücret zammı kadar zam yapılır mı banada 12 saat çalışıyorum aynı parayı vermeye kalkarsa ne yapmalıyım
Asgari ücret zorunludur reis sigortalı çalışıyorsan şikayet edersin en kötü.
Çalışma saati 8 saattir sonrası mesai'ye girer aslında :D

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Haci senin maas eski agiye gire hesaplanmis egerki sen 12 saat 6 gün ful calisirsan yeni asgari ücret olurdaki 4000 mesala.. senin suan 5200 felan masin olmasi gerekir eger 12 saat calistirip sana asgari ucret verirlerse 6 gün icin tabi kabul etme iscinin 12 saat uzeri full calismasi sadece 4 gün yapar.. buyuk ihtimal isweren seni 8 saat gösterip 4 saat mesaj olarak calistiriyor kardesim.. 12 saaten 6 gün çalışıp 3800 kabul etme yeni agiye göre bu senin en doğal yasal hakkin

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Bardağa dolu tarafından bakarsak en büyük rakibimiz Vietnamda asgari ücret 220 dolar.

Yani ortalama bir vietkongdan fazla kazanıcaz.

vietkong_by_listyzazji_d1z1sg1-fullview.jpg

Ama orda hayat ucuz. Bizdeki gibi rüzgar tersten esti vergisi, cart vergisi curt vergisi yok.

Bu durumda bardağa boş tarafından bakınca rakibimiz veitnamı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Bardağa dolu tarafından bakarsak en büyük rakibimiz Vietnamda asgari ücret 220 dolar.

Yani ortalama bir vietkongdan fazla kazanıcaz.

Ekli dosyayı görüntüle 195969

Ama orda hayat ucuz. Bizdeki gibi rüzgar tersten esti vergisi, cart vergisi curt vergisi yok.

Bu durumda bardağa boş tarafından bakınca rakibimiz veitnamı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Nasıl koyduk ama Vietnam'a :D :D

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Evet son 7dk Erdoğan açıklama yapacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...