Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Belli Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Şimdi olayın 2 tarafı var. birincisi 270-280 dolar hala az. hayat pahalandı vs.

diğer taraftan misal 2 yıl önce ayda 2 bin tl ödemeli ev kredisi çeken adam böyle durumlarda tl değer kaybettikçe maaş iyi kötü arttıkça rahatlıyor.

muhtemelen bugünkü 2 bin tl kredi taksiti, 6 yıl sonra maaşının 20de 1i olucak. Onlara tebrikler.

Kalanlara yaşam mücadelesinde iyi şanslar

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,966
2,913
113
doğa üstü güçlerimin bana verdiği hisslere göre minumum 4250 + agi olucak.

yoksa Sayın Erdoğan Efendi Hazretlerimiz kendi açıklamaz. Şuanda şov konuşması hazırlıkları sürüyor. Takipteyim
Aynen öyle reis yaptı yine şovunu cahil inanacak ya bizim paramız TL dolarla ne işimiz var diye büyük şov yemin ediyorum anca cahili köy kesimini kandırır gerci tüm medya elinde adamın tüm kanallar insanlar inanmayıpta ne yapsın

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Aynen öyle reis yaptı yine şovunu cahil inanacak ya bizim paramız TL dolarla ne işimiz var diye büyük şov yemin ediyorum anca cahili köy kesimini kandırır gerci tüm medya elinde adamın tüm kanallar insanlar inanmayıpta ne yapsın
Berat Albayrak gibi konuşmadı mı sence :D Ne işiniz var dolarla Bizim paramız Türk parası :D Cahillere laf anlatmak zor napalm

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
şu dolarla ne işiniz var hadisesini amdye nvidia ya söyleseya reis.

ekran kartı alabilmek için 4 yıldır birikim yapıyorum m. daha yetişemedim 😆

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Allah izin verirse 25 bin kredi çekip alıcam. o da faizle 40 bin olur. emekliliğe kadar öderim

random

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,966
2,913
113
Berat Albayrak gibi konuşmadı mı sence :D Ne işiniz var dolarla Bizim paramız Türk parası :D Cahillere laf anlatmak zor napalm
Bunu apekeli birine desen vatan hainiyiz ben kac yıl kuzey ırakta görev yapıp vatanım milletim uğruna elimden geleni yapmışım geceleri yeri gelmiş -30 -35 derece sogukta sabaha kadar ayakta oldugumu bilirim bana apekeli biri gelip vatan haini derse o kişiye yapacaklarımı kimse kestiremez

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,729
3,518
113
kredi çekenlere yaradi..
1000 tl oduyordum

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
iş veren için zor olucak kısmı farklı hadise. şimdi coca cola fabrikasıyla mahalledeki dönerci farklı...
ama gel görki ona uygun bir düzenleme gelmedi 100 yıldır.
Allah aşkına esnafın asgari ücreti ödediği nerede görülmüş ? Biri bana söylesin. Ben 10 larca yerde çalıştım daha bana asgari ücret düzeyinde bile maaş veren olmadı. O adamların sorun yok zaten. Normalde de asgari düzeyde ödeme yapmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...