- 4,505
- 3,123
- 113
aynen onlar öteki tarafta cayır cayır yanıcak bizde cennete gidicez bu dünya önemli değilHakkinizi helal etmeyin hakkinizi yiyenlere. Bu dünyada krallar ama belki öbür taraf da hesap sorarlar.
aynen onlar öteki tarafta cayır cayır yanıcak bizde cennete gidicez bu dünya önemli değilHakkinizi helal etmeyin hakkinizi yiyenlere. Bu dünyada krallar ama belki öbür taraf da hesap sorarlar.
bimde 1.50 izmirde yasiyorum😀😀Her yerde Bim var 1.25 )
2500 yeterli, yatırırsın siteye 1 tur 2 orandan çevirirsin 5 k yapar çekersin ne güzel işte...3000 TL olacağı konuşuluyo ne düşünüyosunuz
Helal dostum bende öyle düşünüyorum ama gel gör ki insanımız takim tutar gibi parti tutuyolar yanlışa yanlış doğruya doğru demiyo kendi partisi yanlış yapsın hemen bi kılıf buluyo karşı parti yaptımı başlarlar şöyle böyle demeye bu yüzden halk kendini gelistirmedigi sürece başa gelen hangisi olursa olsun 7 sulalesine yetecek parayı götürürBi bakan cikip bugun Turkiyede yoksulluk yok diyor. Cocuklari kanadada kumarda 500 bin dolar kaybediyor. Onlara gore yok tabi. Asgari ucret ne olursa olsun ona görede zam yapacaklar herseye. Asla refah icinde yasayamazsin bu ulkede. X partisi Atatürk der ulkeyi soyar. Diğeri Allah der ulkeyi soyar. Biri milliyetcilik der ama a.ocalan idamina red vererek ipten alir adami. Digeri kürt hakki der cocuklari abdye garibanlari daga yollar.
K.bakmayin Türk milleti gerizekalidir. Hepimiz gerizekaliyiz. Ve oyuzden başa kim gelirse gelsin asla refah icinde yasayamazsiniz bu ulkede. Cunku herkes tuttugu partiye göre yorum yapiyor. Parti tutmayn hepsi ayni bok . Objektif olun. Tum siyasilerin ne oldugunu anlarsiniz.
Olsun öyle deme sen yine yurt disinda tutunmak icin kafasi calisan adam olman lazim aç adami napsin Avrupa ABD o yüzden ne yapacagiz bilmiyorum ama elden bir şey gelmiyor bastakini tekte alacagimi bilsem feda edicem kendimide yok nasıl geceyim 2000 tane korumayıHalen ülkeden umudu olanlar var. Abi böyle basliklar acmayin. Yurtdisina nasil giderim . Nasil türk vatandasligindan cikabilirim. Mülteci siginma sartlari nedir. Böyle basliklar acin bi ise yarasin
Derse para eksilir . Turkiyede fakirlik yok diyen koca gotlu bakani nasil doyuracaklar. Bunlar yuzunden artik Allah kitabada inanmiyom sogudum herseydenBi ülke vatandasına cıkma evden 1 ay herseyını ben karsılarım maaaınıda aşınıda faturanıda ben öderim saglıgımız duzelsin diemiyo 1 ay sadece 1ay biz neden bahsedioruz