- 1,934
- 957
- 113
Rulett dene biladersayfa ıkıde demıstım heralde 5500olur dıye nokta atıyorum ara zam vereceklermıs secımde oy toplamak ıcın sen ver ozaman zammı bak nası oyu basıyom baska partıye teyyup bey
Rulett dene biladersayfa ıkıde demıstım heralde 5500olur dıye nokta atıyorum ara zam vereceklermıs secımde oy toplamak ıcın sen ver ozaman zammı bak nası oyu basıyom baska partıye teyyup bey
suan zam gelmez kanka oy zamnı gelıyo sımdı fıyatlara ayar cekecekler secımlerı alırlarsa vay halımıze ozaman ıste ortada ne asgerı ucret kalır nede turkıyeBir iki ay içinde tarihte görülmemiş zamlar geliyormuş
sansım okadar yok olsaydı burda olmazdımRulett dene bilader
Bunlarin vicdani nasıl rahat ediyor anlamıyorum çik kürsüye iki bağır bir önerge ye evet veya hayır de 56 bin maaş al cumhur başkanı A dese alkış tut adam küfür etse alkislamazlarsa adam değilim yeminle gına geldi artık bir yolunu bulup defolup gidicem ülkeden bir markete giriyorum 10 parça şey 500 lira oda bir hafta gitmiyor Suriyelilere çeyiz yardımı yapıyorlar Suriyeli ev yapıyor lar Ben 30 yaşında adamım bu iktidara birkere oy vermedim din üzerinden siyaset yapıyorlar hala bunların peşinden gidenlerinde vicdani yok bunlar ülke gençlerinin bile umudunu çaldılarhakkın gecmıyosa bende adam deılım cehennemde yanarken ben gorecem o allahsızları
işimiz zor kardesım allah yardımcımız olsun yoksa gercekten halımız perısanBunlarin vicdani nasıl rahat ediyor anlamıyorum çik kürsüye iki bağır bir önerge ye evet veya hayır de 56 bin maaş al cumhur başkanı A dese alkış tut adam küfür etse alkislamazlarsa adam değilim yeminle gına geldi artık bir yolunu bulup defolup gidicem ülkeden bir markete giriyorum 10 parça şey 500 lira oda bir hafta gitmiyor Suriyelilere çeyiz yardımı yapıyorlar Suriyeli ev yapıyor lar Ben 30 yaşında adamım bu iktidara birkere oy vermedim din üzerinden siyaset yapıyorlar hala bunların peşinden gidenlerinde vicdani yok bunlar ülke gençlerinin bile umudunu çaldılar
işimiz zor kardesım allah yardımcımız olsun yoksa gercekten halımız perısan
Helal köfteci aynen öyleAsgari ücreti açıklamadan sigaraya zam yaptı gral millet vekili maşi 56 bin olmuş yazık gecinemiyorlar tabi eğer Allah katında 1 lira hakkıma geciryorlarsa haram zıkkım olsun
Bu sığırlar bizi yönetiyo işte köfte ne bekliyon 5 yaşındaki çocuk aklı yok bunlarda ya da bizle dalga geçiyorlarGulermisin aglarmisin abi ya Ekli dosyayı görüntüle 241158
bizimkinide sağlık bakanlığı ödesin o zaman biz bu ülkenin vatandaşıyız elalemin cebinden 5 kuruş çıkmıyor bizden neden çıkıyor diye sorarım bu akpli arkadaşa.Gulermisin aglarmisin abi ya Ekli dosyayı görüntüle 241158
Kesinlikle.Bu sığırlar bizi yönetiyo işte köfte ne bekliyon 5 yaşındaki çocuk aklı yok bunlarda ya da bizle dalga geçiyorlar
Doğruları niye konuşayım gardaş gözümu kulağımı kapatır aylık 50 100 k parama bakarım sen sürün aw bananeBu sığırlar bizi yönetiyo işte köfte ne bekliyon 5 yaşındaki çocuk aklı yok bunlarda ya da bizle dalga geçiyorlar
Gün geldimi öyle yapanlar suruncek bunlar iyi günleri bunların koftecimDoğruları niye konuşayım gardaş gözümu kulağımı kapatır aylık 50 100 k parama bakarım sen sürün aw banane
Saglik bakanlığı değil sen ben ödüyoruz cnm ulan çok canımı skmaya başladı bu işbizimkinide sağlık bakanlığı ödesin o zaman biz bu ülkenin vatandaşıyız elalemin cebinden 5 kuruş çıkmıyor bizden neden çıkıyor diye sorarım bu akpli arkadaşa.
Deli gibi yap kendini kofteSaglik bakanlığı değil sen ben ödüyoruz cnm ulan çok canımı skmaya başladı bu işvallahi yakında delirip şu adama dönucem
Sorarsa Allah sorar .bu ülkede bu millet bu akılla hala bunlara destek verirse hiç birşey olmazGün geldimi öyle yapanlar suruncek bunlar iyi günleri bunların koftecim
Koftecim 2023 bizim senemiz olcak rahat olSorarsa Allah sorar .bu ülkede bu millet bu akılla hala bunlara destek verirse hiç birşey olmaz