- 87,218
- 66,591
- 113
Kız kendi kaybetmiştir reis nerden bulacak senin gibi edebiyattan anlayanıBen bunu kiza demiştim tartistigimiz zaman . Kalkti gitti valla. Edebiyat cahiliydi ben napim
Aynen üstadKız kendi kaybetmiştir reis nerden bulacak senin gibi edebiyattan anlayanı
Sosyal medyadaki bi ergenden çıkacak bi söz degil kral bu bence sen bi araştirBeyler paylaştığınız sözleri takip ediyorum lakin Aşık Veysel'in böyle bir sözü yok. Bu paylaştığınız, bazı ergenlerin çıkardığı sosyal medyada dolaşan bir uydurma söz.
neler neler var senin haberin yok biraz araştır sen de göreceksinSosyal medyadaki bi ergenden çıkacak bi söz degil kral bu bence sen bi araştir
“Benim sana verebileceğim çok bir şey yok aslında; çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.” Aşık Veysel ŞatıroğluBeyler paylaştığınız sözleri takip ediyorum lakin Aşık Veysel'in böyle bir sözü yok. Bu paylaştığınız, bazı ergenlerin çıkardığı sosyal medyada dolaşan bir uydurma söz.
Aşık Veysel“Benim sana verebileceğim çok bir şey yok aslında; çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.” Aşık Veysel Şatıroğlu
Gönül bağı Neşet Ertâş büyük ustaydi bı dinle derim adminim Aşık Veysel kadar değerli bir ozanimizdir.Aşık Veysel
dostum araştır bu söz hiç bir yerde geçmiyor sadece sosyal medyada bulursun yazılı sözlü geçmişte hiç söylenmedi. Sanal alemde uyduruldu anlayacağın Ronaldo kuran okudu haberi gibi yayıldı ekranlara çıktı ama tabi kurmaca“Benim sana verebileceğim çok bir şey yok aslında; çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen.” Aşık Veysel Şatıroğlu