- 1,567
- 617
- 113
Neyse bakalım banlanmak istemiyorum bi arkadasa soz verdim.yoksaaa.
Neyse bakalım banlanmak istemiyorum bi arkadasa soz verdim.yoksaaa.
Curcuna yapma dost kalıbının adamı olNeyse bakalım banlanmak istemiyorum bi arkadasa soz verdim.yoksaaa.
Ses yok gürültüye devam dayıııNeyse bakalım banlanmak istemiyorum bi arkadasa soz verdim.yoksaaa.
Akraba evliliği dedim gel kacalim kimse bulamaz bizi ama kis ailesinden korkuyordu simdi 2 cocugu var 15 ustu olmalidirAbi ne yaptın be cigerler paramparca sonrasinda kızın durumu ne oldu peki ? Yabancıya mi gitti yoksa
Korkutuyorsun beniNeyse bakalım banlanmak istemiyorum bi arkadasa soz verdim.yoksaaa.
Kişiden kişiye değişiyoraşk nedir PARADIR
Güzel özetlemişsinAşk, insanların zayıf noktalarını ve açlıklarını kullanmak için mükemmel bir araçtır. Şeytanları, canavarları, ve hatta Tanrıları bile oyuncağı yapabilir. Onları ele geçirebilir, zihinleri manipüle edebilir... ve tamamen kontrol edebilir. Ve evet, doğru anladın.
Aşk ayrılıktırAşk, insanların zayıf noktalarını ve açlıklarını kullanmak için mükemmel bir araçtır. Şeytanları, canavarları, ve hatta Tanrıları bile oyuncağı yapabilir. Onları ele geçirebilir, zihinleri manipüle edebilir... ve tamamen kontrol edebilir. Ve evet, doğru anladın.
Abi ulasamiyorsan istiyorsan yardimci olalim yıllar sonra uzaktan da olsa bir görmek istemez misin belki ihtiyacın vardirAkraba evliliği dedim gel kacalim kimse bulamaz bizi ama kis ailesinden korkuyordu simdi 2 cocugu var 15 ustu olmalidir
1 numara sağlık diğerleri sonra gelir3 sırada peki )
Dostum evliyim yazarken bile garip oluyorum yok kardeşim iyi gelmez kötü eder beniAbi ulasamiyorsan istiyorsan yardimci olalim yıllar sonra uzaktan da olsa bir görmek istemez misin belki ihtiyacın vardir
Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programıAşk = para bu devirde. Paran olursa evlenilecek insanı bulmak daha zor. Onlyfans bigo falan derken güvende kalmadı.
Boşuna dememişler abi yaninda ki ile yaşar aklında ki ile ölürsün diye..Dostum evliyim yazarken bile garip oluyorum yok kardeşim iyi gelmez kötü eder beni
Cok haklisin abi gercekten öyle eskiden sokakta birbirimize küfür ettirmezdik cocukken bilirdik ana baci katmanin ne kadar kotu bisi oldugunu simdi ki genclere çocuklara bak..Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programı
Güldürü komedi programları bile b.k gibi. Neyine gülüyorlar bunların tuhaf