- 3,618
- 1,724
- 113
1 gün geç çıkarsın sorun olmazDostlar bilen var mı teslim tarihinden 1 gün geçse sorun olur mu?
1 gün geç çıkarsın sorun olmazDostlar bilen var mı teslim tarihinden 1 gün geçse sorun olur mu?
Ulan torunlarinla askerlik yapicaksin habişe dicem ben muyayene yapdırdım hizmed dercih işlemlerimi de yapdım şimdi yerim belli olunca gidmesem kaçak mıyım yoksa bakaya mı
ben 15 ay askerlik yaptım. kolumu kırmıştım 1.5 ay geç gittim. 15 ay yapacakken bu geç gitmemle 17 ay yaptırdılar sağlık bile askerliği durdurumadıDostlar bilen var mı teslim tarihinden 1 gün geçse sorun olur mu?
Gitmek Tabiki de mantıklı 23 yaşındayım Şuan 6 ay yaptım teskereyi alalı 1 sene oluyor. Bi 6 ay daha olsa yaparımÖnerisi falan olan var mı beyler bedelli bakıyorum ama süre az 80 k verilir mi ? Yoksa gitmek mi mantıklı. Askerlik olayından feci tırsıyorum zaman geçmeyecek falan diye. Ama bir yandan da gidip başlamak da gerek.
Zorlanacağımız bir durum olur mu acaba dost acemi ve usta birliği farkı nedir? Ben iki üniversite bitirdim dolayısıyla yaş büyükGitmek Tabiki de mantıklı 23 yaşındayım Şuan 6 ay yaptım teskereyi alalı 1 sene oluyor. Bi 6 ay daha olsa yaparım
Senden küçük rütbeliler emir verir mesela trakör römorkuna ağaçlık alandaki taşları doldurursun kazma kürek saçma sapan şeyler yaparsın vs vs 2-4 nöbeti se sıkıntı. 22.00 uyu 01.30 kalk hazırlan 02.00 nöbet yerine git soğukta 2 saat dikil 4.15 koğuşa dön uyu 05.45 geri uyan 😂😂😂Zorlanacağımız bir durum olur mu acaba dost acemi ve usta birliği farkı nedir? Ben iki üniversite bitirdim dolayısıyla yaş büyük
Yine de 6 ay olsa yaparsın he. Vay be ne sabır varmışSenden küçük rütbeliler emir verir mesela trakör römorkuna ağaçlık alandaki taşları doldurursun kazma kürek saçma sapan şeyler yaparsın vs vs 2-4 nöbeti se sıkıntı. 22.00 uyu 01.30 kalk hazırlan 02.00 nöbet yerine git soğukta 2 saat dikil 4.15 koğuşa dön uyu 05.45 geri uyan 😂😂😂
Göründüğü veya anlatıldığı gibi bir yer değil. Sevdiğin bi kız yoksa rahat yaparsınYine de 6 ay olsa yaparsın he. Vay be ne sabır varmış
Benim var üç buçuk yıldır sevgiliyiz çok zor geçiyor konuşamıyoruz yazamıyorumGöründüğü veya anlatıldığı gibi bir yer değil. Sevdiğin bi kız yoksa rahat yaparsın
senden küçük rütbeliler emir verir derken kısa dönemse onbaşı olarak yapacak zaten sıradan bir er isterse 10 aylık olsun bir halt yiyemez çavuş içtima zamanı düzeni sağlamak için çök kalk falan yaptırır anca o onuda herkes yapar sende yaparsın kişiye özel yaptıramaz bilir başına geleceği salak değilseSenden küçük rütbeliler emir verir mesela trakör römorkuna ağaçlık alandaki taşları doldurursun kazma kürek saçma sapan şeyler yaparsın vs vs 2-4 nöbeti se sıkıntı. 22.00 uyu 01.30 kalk hazırlan 02.00 nöbet yerine git soğukta 2 saat dikil 4.15 koğuşa dön uyu 05.45 geri uyan 😂😂😂
4 Kere üst üste 2 6 nöbet yazdılar yukarıda yazmışlar 2 4 diye 2 saat mi turkiyedesenden küçük rütbeliler emir verir derken kısa dönemse onbaşı olarak yapacak zaten sıradan bir er isterse 10 aylık olsun bir halt yiyemez çavuş içtima zamanı düzeni sağlamak için çök kalk falan yaptırır anca o onuda herkes yapar sende yaparsın kişiye özel yaptıramaz bilir başına geleceği salak değilse
evet 2 saat nöbet 2 saat ara sonra tekrar 2 saat nöbet şeklinde günde 4-6 saat civarı olur genelde benim dediğim emniyet muhafız bölüğü için geçerli diğer bölükler kendi yerlerinde tutar sadece gerçek mermi olmaz kısa ve kolay olur takılı olan plastik olsada yanında gerçek mermi çelik yelek,kompozit başlık nizamiye ve belli karakolların nöbetlerini tutan emniyet muhafız bölüğündeki nöbetçi askerlere verilir sadece4 Kere üst üste 2 6 nöbet yazdılar yukarıda yazmışlar 2 4 diye 2 saat mi turkiyede
Benim gittiğim dönem bedelli 15 k idi ama ozamanlar ekonomik olarak herşey ucuzdu ilk gittiğimde ne işin var niye geldin dedim kendi kendime ama zamanla alışıyorsun dokunmuyor ama ben hiç bir zaman 2 saat nöbet tutamadım sabit 12 saat sadece arada yemek molası Hakkarili olan arkadaşlar bilir oranın soğugunu gececiydim ben akşam 7 sabah 7 sıfır uyku 😂 ama tabi sana şimdi benim yaptığım gibi yapacaksın diye bir kaide de yok ya daha kötüsü cıkar ya da daha iyisi tamamen şans kumar gibi işteÖnerisi falan olan var mı beyler bedelli bakıyorum ama süre az 80 k verilir mi ? Yoksa gitmek mi mantıklı. Askerlik olayından feci tırsıyorum zaman geçmeyecek falan diye. Ama bir yandan da gidip başlamak da gerek.