Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

Dnirses

Tek golden yatan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,366
336
83
Yarın teslim oluyorum eğitici er ne oluyor yapmış olan veya bilgisi olan aydınlatabilir mi
Asker eğitiyorsun galiba zormu bilmem gerekenler vs

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Yarın teslim oluyorum eğitici er ne oluyor yapmış olan veya bilgisi olan aydınlatabilir mi
Talim öğretmeni deniliyordu benim zamanımda bende talim öğretmeniydim kardeşim ilk eğitim yaptırıyorlar sonra sen askerlere eğitim yaptırıyorsun yani komutan gbi bişey

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
çok takılma öyle şeylere askere gidince herkes aynı eğitimi alır bölükteki :) sonra saten usta birliğine gidicen ,
bir tek acemi yaptığın yerde kalırsan yeni gelen acemilere eğitim verirsin.
son pandemi olayında en son acemiliğe gittiğin yerde usta birliğini yapıyordun ama şu anda bilemiyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Güzel komutanların gözüne gir askerlerin üstünden geçsen kimse bir şey demez

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
O eskidendi simdi Cimer'i var Tsk sikayeti var vs
cimer mi var cimer hangi şikayete bakıyor sanıyorsun hikaye o işler bizim bataryada biri komutanları cimere sikayet etcem dediği komutanların kulağına gitmiş yüzbaşı 2 saat anamızı belledi bayılanlar oldu hadi git et şikayet it iti ısırmıyor orda

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
cimer mi var cimer hangi şikayete bakıyor sanıyorsun hikaye o işler bizim bataryada biri komutanları cimere sikayet etcem dediği komutanların kulağına gitmiş yüzbaşı 2 saat anamızı belledi bayılanlar oldu hadi git et şikayet it iti ısırmıyor orda
Hikaye diyor:) Sikayet et bakalim neler oluyor avukata kadar geliyor boluge

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Hikaye diyor:) Sikayet et bakalim neler oluyor avukata kadar geliyor boluge
ya her seyi siz biliyorsunuz cimer önce benim e devletteki 6 şikayetime cevap versin 4 aydır, hikaye değil hikayenin kralı adamın aklını alırlar tsk da cimer mimer sökmez çok belli baslı seylerde belki sesini duyurursun yok komtan bana öyle yaptı şöyle yaptı eğitim böyle eziyet ediyorda gelirler bi postada da cimerden kayarlar

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Acemilikte spor adi altinda herkes surunuyordu bu baska anlattigim baska

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kimseyi ezmem ben ama arkadaşın dediği gibi o kadar ilgilenecek lerini sanmam ilgilenselerde sorunu çözülene kadar askerliği 3 kere biter :D
ben zaten ez diye söylemedim disiplinli eğitim onbası ya da cavus olursan durum bu sekil onu belirttim

Bjlover

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
760
227
43
Kimseyi ezmem ben ama arkadaşın dediği gibi o kadar ilgilenecek lerini sanmam ilgilenselerde sorunu çözülene kadar askerliği 3 kere biter :D
Yani kimse sahipsiz degil ozellikle sirtin saglamsa (bu terbiyesizlik yap anlaminda da degil) bir ruh hastasinin egolarina gore bir duzen yok bunu demek istedim

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,327
3,187
113
İlk bi ay full mıntıka temizligi yaparsin

cedi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,602
437
83
Suan askerdeyım ben gelenlerin çoğunda eğitici er yazıyor amabir farkı yok takılma o kadar hepiniz aynı 😂

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Bütün askerliğin boyunca komutanlarının yüzde 70 i bi boka yaramayan tek ego kaynagı er askeri ezmek olan vasıfsız insanlar olacak

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
ilk okul mu orasi askeriye kimi kimi sikayet ediyonuz komiksinjz vallah

Lacoste52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye