Talim öğretmeni deniliyordu benim zamanımda bende talim öğretmeniydim kardeşim ilk eğitim yaptırıyorlar sonra sen askerlere eğitim yaptırıyorsun yani komutan gbi bişeyYarın teslim oluyorum eğitici er ne oluyor yapmış olan veya bilgisi olan aydınlatabilir mi
Asker eğitiyorsun galiba zormu bilmem gerekenler vs
Sonra istersen askerde uzman olarak kalabiliyosunYarın teslim oluyorum eğitici er ne oluyor yapmış olan veya bilgisi olan aydınlatabilir mi
çok takılma öyle şeylere askere gidince herkes aynı eğitimi alır bölükteki sonra saten usta birliğine gidicen ,Yarın teslim oluyorum eğitici er ne oluyor yapmış olan veya bilgisi olan aydınlatabilir mi
O eskidendi simdi Cimer'i var Tsk sikayeti var vsGüzel komutanların gözüne gir askerlerin üstünden geçsen kimse bir şey demez
cimer mi var cimer hangi şikayete bakıyor sanıyorsun hikaye o işler bizim bataryada biri komutanları cimere sikayet etcem dediği komutanların kulağına gitmiş yüzbaşı 2 saat anamızı belledi bayılanlar oldu hadi git et şikayet it iti ısırmıyor ordaO eskidendi simdi Cimer'i var Tsk sikayeti var vs
Hikaye diyor Sikayet et bakalim neler oluyor avukata kadar geliyor bolugecimer mi var cimer hangi şikayete bakıyor sanıyorsun hikaye o işler bizim bataryada biri komutanları cimere sikayet etcem dediği komutanların kulağına gitmiş yüzbaşı 2 saat anamızı belledi bayılanlar oldu hadi git et şikayet it iti ısırmıyor orda
ya her seyi siz biliyorsunuz cimer önce benim e devletteki 6 şikayetime cevap versin 4 aydır, hikaye değil hikayenin kralı adamın aklını alırlar tsk da cimer mimer sökmez çok belli baslı seylerde belki sesini duyurursun yok komtan bana öyle yaptı şöyle yaptı eğitim böyle eziyet ediyorda gelirler bi postada da cimerden kayarlarHikaye diyor Sikayet et bakalim neler oluyor avukata kadar geliyor boluge
Kimseyi ezmem ben ama arkadaşın dediği gibi o kadar ilgilenecek lerini sanmam ilgilenselerde sorunu çözülene kadar askerliği 3 kere biterHikaye diyor Sikayet et bakalim neler oluyor avukata kadar geliyor boluge
ben zaten ez diye söylemedim disiplinli eğitim onbası ya da cavus olursan durum bu sekil onu belirttimKimseyi ezmem ben ama arkadaşın dediği gibi o kadar ilgilenecek lerini sanmam ilgilenselerde sorunu çözülene kadar askerliği 3 kere biter
Yani kimse sahipsiz degil ozellikle sirtin saglamsa (bu terbiyesizlik yap anlaminda da degil) bir ruh hastasinin egolarina gore bir duzen yok bunu demek istedimKimseyi ezmem ben ama arkadaşın dediği gibi o kadar ilgilenecek lerini sanmam ilgilenselerde sorunu çözülene kadar askerliği 3 kere biter
Hayırlı tezkereler kardeşim ayağınıza taş değmesinSuan askerdeyım ben gelenlerin çoğunda eğitici er yazıyor amabir farkı yok takılma o kadar hepiniz aynı 😂
Hocam bildiğim kadarıyla askerlik şubesine git direk almıyorlar zaten benim bildiğimBeyler benim tescil 1 yıl geçti cezası var mı varsa nedir