Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Ptt Hk.

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
502
113
Valla banada 113. Jandarma canakkele çıktı tecil ettirdim güle.gule git gel yaş 27 ama valla zor geliyor gitmek yaş gectikce

espender

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
75
35
18
bizim zamanımızda yoktuki yol parası. 24 ay cepten harcadık. maaşımızda 7 liraydı terhis olurken 11 liraya kadar çıkmıştı.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Valla banada 113. Jandarma canakkele çıktı tecil ettirdim güle.gule git gel yaş 27 ama valla zor geliyor gitmek yaş gectikce
Jandarma . Askeriyenin lütfu gibi bişey. Yanlış yapmışsın keşke gitseydin.. piyade yada komando çıkınca dağlarda aylarca konserve yiyince anlarsn ne demek istediğimi :(

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
502
113
Jandarma . Askeriyenin lütfu gibi bişey. Yanlış yapmışsın keşke gitseydin.. piyade yada komando çıkınca dağlarda aylarca konserve yiyince anlarsn ne demek istediğimi :(
Valla elini öper kızım.var daha 7 aylık zor.gelir diye yaşta geçince tekrar 2 yıl tecil.ettirdim elbet gidecem ama seneye düşünüyorum

sevk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,415
380
83
Beyler ben asker kaçağı olarak görünüyorum e devletten belgeleri yollayamadım.Nasıl yapacaz bilgisi olan. Covid testi falan lazım mı?Sağlık raporu falan herşey hazır.E devletten gönderemiyorum belgeleri.

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Beyler ben asker kaçağı olarak görünüyorum e devletten belgeleri yollayamadım.Nasıl yapacaz bilgisi olan. Covid testi falan lazım mı?Sağlık raporu falan herşey hazır.E devletten gönderemiyorum belgeleri.
Askeriyeye git kank önce sonrasi e devlet

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,562
502
113
Ben 30da gittim diploman varsa sknti olmaz :)
Var var lisans mezunu olduk güvenlik.olarak çalışıyorum hastanede :) 2yil.tecil ettiler varınca askerlik şubesine bende son sanıp gitmeye karar vermiştim hakkım.olunca gene erteledim