Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ve Devrecilik

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,563
4,826
113
bende çavuştum askerde. birlikteki asker sayımız çok azdı .komutanlar bütün işler için beni sıkıştırıyordu .haliyle bend earkadaşlara yükleniyordum mecbur olarak.kimse sevmezdi o yüzden beni .yeni asker gelsin diye dua ederdim. o yüzden doğru dürüst asker arkadasım bile yok.emir altındasın .belki o çavuşda isteyerek yapmıyordu.çok farklı bir ortam orası.sivilde o da yapmazdı. iyi yapmışsın.
Sorma bende çavuş olarak yaptım komutan emir veriyor şunlar yapılacak s'ke s'ke anlaşıldı çekiyorduk yaptırmazsak olan bize oluyordu mecbur Erlere yükleniyorduk çok arkamdan sövmüşlerdir ama askerlik bu işte mantık aranmaz kakdkkska

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
478
83
Keşke çağırsalar yine gitsek eminim ki kimse benim kadar rahat askerlik yapmamıştır

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
Sorma bende çavuş olarak yaptım komutan emir veriyor şunlar yapılacak s'ke s'ke anlaşıldı çekiyorduk yaptırmazsak olan bize oluyordu mecbur Erlere yükleniyorduk çok arkamdan sövmüşlerdir ama askerlik bu işte mantık aranmaz kakdkkska
Zaten komutanlardan yüz buluyordu ama tam askerdi yani

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
Bundan 15 sene önce Ankar Polatlı da kafeterya isletiyorum akşam kapatıp pişti oynardık birgun yakalandık sağlam tokat yemiştik

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,143
3,375
113
Askerde olan askerde kalır hepimiz yaşadık komutanlardan dayak yedik küfür yedik devrecilik vardi oldu bitti ne yaşıyorsa senin giydigin o askeri elbiseyedir onu çıkartın mi kimse sana bişey diyemez agada sensin baskanda sensin komutan da sensin

Erkan28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
112
23
18
Gece komutan benle birlikte 3 kişinin telefonunu yakaladı sonradan onlara geri verdi bana tutanak yazdı 7 gün askerligim uzadı burdan o komutanın amk

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
İşin komik tarafı ne biliyor musunuz usta birliğine gittim benim bı badim vardı beni sinirlendirdi kar yağmıştı karin içine yatırdım elimden zor aldılar oda beni 5yil önce yanlışım yoksa faceboktan bulmuş bana şu mesajı atmıştı ulan x isimli soyisimli Allah seni karşıma çıkarmasın demişti bide ekran resminde Polat Alemdarin silahı vardı

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,969
5,565
113
İşin komik tarafı ne biliyor musunuz usta birliğine gittim benim bı badim vardı beni sinirlendirdi kar yağmıştı karin içine yatırdım elimden zor aldılar oda beni 5yil önce yanlışım yoksa faceboktan bulmuş bana şu mesajı atmıştı ulan x isimli soyisimli Allah seni karşıma çıkarmasın demişti bide ekran resminde Polat Alemdarin silahı vardı
sizin bölük ful rdm miydi reis. bi birbirinizi s*kmediginiz kalmis ya