- 159
- 44
- 28
Beyler Manisa merkez 1. Komando eğitim tugay yazıyor nasıl yer sizce 20 gün sonra teslimiz
Kötü mü yaGeçmiş olsun manisa
Manisa en kötü yer askerlik olarak her giden öyle diyor manisaya ama tamamen devrelerine bağlı nasıl olacağıKötü mü ya
Eğitimde merhamet vatana ihanet yürüyüş kararı sayılacakIşte geldi alayın şahı yürüyüş kararı sayılacak SAYYY
Nereye düşersen düş hiçliğe giden zamanYapacak bişe yok ya kral gidicez artık usta birliğin nere düştü ordan
Biz dağlara atarız pusuu, haram oldu gece uykusuu ,şu promo kodcu garibana bi harclik vermezmisin drogba baba 😂🤣🤣Eğitimde merhamet vatana ihanet yürüyüş kararı sayılacak
ANTK41 ne reisManisa batı kisladan Kıbrıs komando alayina düşmüştüm geçen sene Aralık ayında Haziran'da geldim şunu soyleyebilirim Manisa hard sikisin döndüğü yer kardeşim komutanlar ayrı disiplinli sakın emirlerini dinlememezlik etme ve ANTK41 OKU OGREN öyle askere git
Askeri nezaket ve terbiye kurallariANTK41 ne reis
41 maddeden oluşuyor bunları bilmen ve bunlara göre davranırsan sıkıntısız bir askerlik geçirirsinAskeri nezaket ve terbiye kurallari
Bakacam kral eyw saol41 maddeden oluşuyor bunları bilmen ve bunlara göre davranırsan sıkıntısız bir askerlik geçirirsin