- 6,915
- 4,716
- 113
İyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Bok gibi bişey Allah yardım etsinİyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Birlige göre degisir bende RDM olarak yaptımİyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Kayseriye gidecegim raporlu ilac kullanıyorum kullanmazsam sikinti nasildi rdmBirlige göre degisir bende RDM olarak yaptım
Neden nöbet falan yokmus yaşım 32Bok gibi bişey Allah yardım etsin
Ben rahattım içtimadan içtimaya ama yerine göre degişirKayseriye gidecegim raporlu ilac kullanıyorum kullanmazsam sikinti nasildi rdm
wc falan temizletiyorlar diyorlar dostBen rahattım içtimadan içtimaya ama yerine göre degişir
bedelli gidiyorsan zaten siz normal uzun dönem askerler ile aynı koğuşta falan kalmıyorsunuz nesi kötü olabilir 1 ay yapıcan gelecen rdmli askerle ile takılmayacan .İyi mi kötü mü tostlar bedelli yapacm yarin
Kardeş tuvalet temizliği herkes yapıyor rdm ile alakası yokwc falan temizletiyorlar diyorlar dost
Aga aşırı sorunlu insanların arasına giricen, madde bagimlisi, sorunlusu,falçatilisi, küfürbazi,zaten başlı başına sorunlu askerlik,bide bunların arasında cok sıkıntı,he bende öyleyim diyorsan eğlenceli bile olurNeden nöbet falan yokmus yaşım 32
Oyle dediler dost ya angarya işleri veriyorlarmış falan yalan miKardeş tuvalet temizliği herkes yapıyor rdm ile alakası yok
İyi de dost RDM’lerin ayrı bir koğuşu yok dediler banaAga aşırı sorunlu insanların arasına giricen, madde bagimlisi, sorunlusu,falçatilisi, küfürbazi,zaten başlı başına sorunlu askerlik,bide bunların arasında cok sıkıntı,he bende öyleyim diyorsan eğlenceli bile olur
En basta dediğim gibi birliğine göre değişirOyle dediler dost ya angarya işleri veriyorlarmış falan yalan mi
Mıntıka neRdm olup napcan zaten askerlik kısaldı sende bedelli diyorsunbn 15 ay yaptım
Bizim birlikdede rdm vardı silassiz garaj nöbeti kitliuorlardi habire ustunede habire mıntıka
Aynen bizdede wardi nöbet bile tutturmuyorduk paso ictima orayi burayi temizle nerde boktan bi is war önden giden ilk kisi oluyordu.. ama tabi bunlar 15 sene önceydi simdi nasil askerde durumlar bilinmez..Rdm olup napcan zaten askerlik kısaldı sende bedelli diyorsunbn 15 ay yaptım
Bizim birlikdede rdm vardı silassiz garaj nöbeti kitliuorlardi habire ustunede habire mıntıka
O sokakta yere attığın izmaritler warya askerde onlari tek tek topluyon işte.. cewre temizligi..Mıntıka ne