- 4,228
- 3,703
- 113
Ben izin kullanmadım 15 ay dağıtım hariç askerlik ne hallere geldi hey gidi günler gözünü seveyim askerliğinLan altı üstü 30 gün gözünü kapatıp açsan biter bunun icinmi konu açtın
Ben izin kullanmadım 15 ay dağıtım hariç askerlik ne hallere geldi hey gidi günler gözünü seveyim askerliğinLan altı üstü 30 gün gözünü kapatıp açsan biter bunun icinmi konu açtın
Mesaj attimBende kayseride yaptım senin kayseri neresi bende rdm olarak yaptım on numaraydı yatarak bitirdim askerliği
dostum bende bedelli yaptım çankırda benimde rdm yeriydi ama rdmliler ile aynı koğuşta kalmıyorsun merak etme kantinde falan denk gelirseniz gelirsiniz onlaerda sana birşey yapmaz olayın büyütülcek bir yanı yok yani zaten 1 ay yapacan çok zorlamıyoralr bedellileri komutanlar.Yorum değil bilgi almak için yazdım çok meraklıysanız tekrar gidin gönüllü olarak arkadaşlar. ya da benim yerime isterseniz göndereyim sizi
86-1 yaptım acemi birligi Kırkağaç usta birliği Siirt acemilik dahil 15 ay dağdan hiç inmedim şimdikiler 6 ay yapıyor askerlikte değil bildiğin kampa gidiyorlar hala soyleniyorlar umarım tekrar 12-15 aya çıkar askerlik çünkü yarın bir gün savaş olucak eninde sonunda asker bulamiycaz ozaman bu arada bedelliyide kaldırcan vatana hizmetin bedelimi olur mkBen izin kullanmadım 15 ay dağıtım hariç askerlik ne hallere geldi hey gidi günler gözünü seveyim askerliğin
Adamlar yirmi gun bedelli yapamiyor sorsan hersey vatan icin der86-1 yaptım acemi birligi Kırkağaç usta birliği Siirt acemilik dahil 15 ay dağdan hiç inmedim şimdikiler 6 ay yapıyor askerlikte değil bildiğin kampa gidiyorlar hala soyleniyorlar umarım tekrar 12-15 aya çıkar askerlik çünkü yarın bir gün savaş olucak eninde sonunda asker bulamiycaz ozaman bu arada bedelliyide kaldırcan vatana hizmetin bedelimi olur mk
SorAdamlar yirmi gun bedelli yapamiyor sorsan hersey vatan icin der
Kayseride tanidik uzman falan olaydi bunu otturun derdim omer
Lan ben vatani görevimi illa asker olarak mi yapmak zorundaymKayseride tanidik uzman falan olaydi bunu otturun derdim omer
Nasil yapilir aw medyum olarak vatani gorevmi yapilir nasil bi yararin var vatana medyum olarakLan ben vatani görevimi illa asker olarak mi yapmak zorundaym
Sevenleri kavusturuyormNasil yapilir aw medyum olarak vatani gorevmi yapilir nasil bi yararin var vatana medyum olarak
Vatan ne alaka aw bildigimiz pezevng aw medyumum diyo @ValenciennesSevenleri kavusturuyorm
Yaklaşan düşmanları görebilirNasil yapilir aw medyum olarak vatani gorevmi yapilir nasil bi yararin var vatana medyum olarak