Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aslı Bebeğe Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Ne anlatıyorsun kardeşim sen devletin yardım ettiği ilaç asıl ilaç değil başınıza vermesin nefessiz bir evlat yaninizda
Amin... Bilmiyorum benim devletten beklentim yok. Haber sitelerinin yalancısıyım. Yüce devletimiz daha çok yazlık saray kışlık saray işleriyle müşgül... İlaç alırken 1 tane bebeğe 2 tane de (vergilerle) devlete almadığımız için şanslıyız zaten. Yakında o da olur.

Rexar1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
127
152
43
Amin... Bilmiyorum benim devletten beklentim yok. Haber sitelerinin yalancısıyım. Yüce devletimiz daha çok yazlık saray kışlık saray işleriyle müşgül... İlaç alırken 1 tane bebeğe 2 tane de (vergilerle) devlete almadığımız için şanslıyız zaten. Yakında o da olur.
Haklısın bu konuda devlet aciz

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,122
10,224
113
Zoruna gitti galiba
benim niye zoruma gitsin paşa gelmişsin burada devleti kötüleyip duruyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama şöyle bir 25 sene geriye gidersen neyin ne olduğunu anlarsın ilaçları sadece hastanenin içindeki eczaneden alıyorduk tabi sıra gelirse hastaneden bir cenazeyi almak için senet yapıyorlardı o günleride unutmamak lazım iyi forumlar..

executioner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,330
1,672
113
benim niye zoruma gitsin paşa gelmişsin burada devleti kötüleyip duruyorsun yaşın kaç bilmiyorum ama şöyle bir 25 sene geriye gidersen neyin ne olduğunu anlarsın ilaçları sadece hastanenin içindeki eczaneden alıyorduk tabi sıra gelirse hastaneden bir cenazeyi almak için senet yapıyorlardı o günleride unutmamak lazım iyi forumlar..
Aynen 25 yıl öncekini unutmayıp pazar parası olmadığı için banyoda intihar eden insanları unutalim sonuçta cenazeyi alabiliyoruz artık intihar etse de sıkıntı yok devam

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Yahu ozaman iktidarı eleştirincede "bir geri zekalı" çıkıp devleti kötülüyosun diyordu :D Şimdi de hasntenin içinde değil, edevlette randevu kuyruğu bekliyorum 21 gün... Bundan 25 yıl sonra da aynı şeyler olucak. 25 yıl önce devleti eleştirenler sayesinde bugüne gelindi. Hatta 25 yıl önce devleti kötüleyenler devlet oldu bugün...

Bugünkü eksikleri de yanlışları birileri çıkıp söylücek tabiki... Fanboyluktan hayır gelmez...

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
Yahu ozaman iktidarı eleştirincede "bir geri zekalı" çıkıp devleti kötülüyosun diyordu :D Şimdi de hasntenin içinde değil, edevlette randevu kuyruğu bekliyorum 21 gün... Bundan 25 yıl sonra da aynı şeyler olucak. 25 yıl önce devleti eleştirenler sayesinde bugüne gelindi. Hatta 25 yıl önce devleti kötüleyenler devlet oldu bugün...

Bugünkü eksikleri de yanlışları birileri çıkıp söylücek tabiki... Fanboyluktan hayır gelmez...
20 yıldır bunlar devlet, bir 20 yılda başkası devlet olur. Kurtuluş bizim memlekete haram. İki taraftanda hayır gelmez. Çünkü ülkenin, devletin bir sistemi yok.

mahoaga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,432
1,627
113
Öncelikle devlet ile hükümet ayrımını yapamıyorsun senin gibiler yüzünden zaten durum bu halde hastane demişken bak bakalım 1-2 ay öncesinden sıra alınıyor mu su an hastanelerden. Tüp kuyruğu bahaneniz vardı şimdi halk ekmek kuyruklarını yağı şekeri ucuza Alaçam diye a-101 bim kuyruklarını görebilirsin gerçi görebilirsin derken siz bakan korlersiniz sizin ne kıldığınız namaz nede tuttuğunuz oruç kabul olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...