saçmalık resmenYemin ederim bankadaki kadının bana dedigi kişi bunu göze alıyorsa üstünüze kredi cekebilir dedi bu Denizbank nasıl bir banka güvenlik yok herhalde
saçmalık resmenYemin ederim bankadaki kadının bana dedigi kişi bunu göze alıyorsa üstünüze kredi cekebilir dedi bu Denizbank nasıl bir banka güvenlik yok herhalde
ahahahaha aynen benim adıma kredi çekmeye kalksalar borçlu çıkarlarburada hic kimse bu mevzudan dolandırılamaz
kimse kredi vermez zaten .D burda herkes mimlenmiş. kredi puanı 500
"Burada herkes ya ölmüştür ya da öldürmüştür" mevzusu gibiahahahaha aynen benim adıma kredi çekmeye kalksalar borçlu çıkarlar
2000 TL için abi bir insan kendine niye bunu yapar"Burada herkes ya ölmüştür ya da öldürmüştür" mevzusu gibi
Birşey olmaz inşallah da hesabını kiralama sıkıntılı işlerpeki dolandırıcılık senin hesabından oluyorsa 3-5 yıl önce paparayı kiralamıştım sonra ne bk yedim diyerek arayıp kapattırdım zaten papara da daha geri açmadı hesabımı şu ana kadar karşıma çıkmadı bir şey ama kiraladığım kişi ben kapattırana kadar birilerine tokat attıysa nolur
Sebebi neymiş gidip öğren kankaHerkese Hayırlı Günler
Arkadaşlar dün hakkımda açılmış bilgisi olan varmi daha önce hakkimda hiç böyle şey başıma gelmedi açan kişinin adını daha önce hiç duymadim bir baktim ceza dava dosyasi çıktı mesaj da geldi nerden gelmis olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 428276
Ekli dosyayı görüntüle 428275
üst komşusu ses yapıyor diye 5 kişilik aileyi coluk cocuk demeden pompalıyla öldüren ülke burası kral2000 TL için abi bir insan kendine niye bunu yapar
Diri diri gömülenlerde var😀yasıyorum sananlar"Burada herkes ya ölmüştür ya da öldürmüştür" mevzusu gibi
benim tahminim şu bu meblağlar çok küçük paralar ve cezası ne olabilir ki diye düşünüyor ve daha da önemlisi bunun için üstüne gitmez şikayetçi olmaz diye düşünüyorlar bence ama sen iyi yapmışsın. Tebrik ettim. Misal Ocak'ta bir davam var bende müştekiyim. Mobil ödemeden sadece 360 tl tokatlanmıştım 2 yıl oldu aşağı yukarı çok kanıma dokundu. 360 lira beni zengin etmez ama bildiğim yerden yapmayıp oradan yapıp tokat yiyince dellendim hemen bilişim şubeye gittim şikayetçi oldum. Sırf sitesi kapansın iş uzasın zarar görsün diye dava açıldı adam zaten eskişehirde hapisteymiş dolandırıcılıktan ahahahaha2000 TL için abi bir insan kendine niye bunu yapar
Vlla kanka 5 kişiyide dolandirmis 2000 banka bendende alamadi ins buda girer cezaevinebenim tahminim şu bu meblağlar çok küçük paralar ve cezası ne olabilir ki diye düşünüyor ve daha da önemlisi bunun için üstüne gitmez şikayetçi olmaz diye düşünüyorlar bence ama sen iyi yapmışsın. Tebrik ettim. Misal Ocak'ta bir davam var bende müştekiyim. Mobil ödemeden sadece 360 tl tokatlanmıştım 2 yıl oldu aşağı yukarı çok kanıma dokundu. 360 lira beni zengin etmez ama bildiğim yerden yapmayıp oradan yapıp tokat yiyince dellendim hemen bilişim şubeye gittim şikayetçi oldum. Sırf sitesi kapansın iş uzasın zarar görsün diye dava açıldı adam zaten eskişehirde hapisteymiş dolandırıcılıktan ahahahaha
zaten hapiste olan adama ikinci bir dava şokubenim tahminim şu bu meblağlar çok küçük paralar ve cezası ne olabilir ki diye düşünüyor ve daha da önemlisi bunun için üstüne gitmez şikayetçi olmaz diye düşünüyorlar bence ama sen iyi yapmışsın. Tebrik ettim. Misal Ocak'ta bir davam var bende müştekiyim. Mobil ödemeden sadece 360 tl tokatlanmıştım 2 yıl oldu aşağı yukarı çok kanıma dokundu. 360 lira beni zengin etmez ama bildiğim yerden yapmayıp oradan yapıp tokat yiyince dellendim hemen bilişim şubeye gittim şikayetçi oldum. Sırf sitesi kapansın iş uzasın zarar görsün diye dava açıldı adam zaten eskişehirde hapisteymiş dolandırıcılıktan ahahahaha
bilsem şikayetçi olmazdım ama beni tokatlarken dışarıdaydı kesin benden sonra kimler şikayetçi olduysa artık adamı tıkmışlar içeri başıma bu tür şeyler çok geldi ya hesap kiralamayı ondan sordum. Suçun büyüğü küçüğü olmaz ama insanın adı dolandırıcı, sapık gibi yüz kızartıcı suçlarla anılması çok gurur kırıcı olsa gerekzaten hapiste olan adama ikinci bir dava şoku
ben avluda gezıyom ben ne yaptım mk falan demıstır
inşallahVlla kanka 5 kişiyide dolandirmis 2000 banka bendende alamadi ins buda girer cezaevine
Valla ilk başta görünce sıçtım altıma sonra Tommy sağolsun içimi rahatlattı baktidainşallah
cevre,aile,büyüme kosulları bir insanı daha doğduğu an suçlu yapabilir. ki öylebilsem şikayetçi olmazdım ama beni tokatlarken dışarıdaydı kesin benden sonra kimler şikayetçi olduysa artık adamı tıkmışlar içeri başıma bu tür şeyler çok geldi ya hesap kiralamayı ondan sordum. Suçun büyüğü küçüğü olmaz ama insanın adı dolandırıcı, sapık gibi yüz kızartıcı suçlarla anılması çok gurur kırıcı olsa gerek
haydi inşallah hem o cezasını bulur hem de belki sana para düşer kim bilirValla ilk başta görünce sıçtım altıma sonra Tommy sağolsun içimi rahatlattı baktida
doğru maalesefcevre,aile,büyüme kosulları bir insanı daha doğduğu an suçlu yapabilir. ki öyle