- 4,815
- 4,934
- 113
evrak kısmından eklenen evrakların detaylarını ınceleDaha önce başına gelen varmı biranda hakkimda dava açılmış sebebini bilmiyorum e devlette gözüküyor uyapdada gözüküyor
Avukat ucretı 17 kusur bilgin olsunhemen avukat felan ayarlamaya bak durum neymiş neyden yemişsin duruşmayı onu öğren öğrendikten sonra zaten haklı mısın haksız mısın bu durumda ne kadar ceza alırsın hapis veya para bilgi verirler
UYAP ta ilgili mahkeme dosyasına girince .Evrak kısmı var. Orada göreceksin sebebini. Dava dilekçesi eklenmiştir.Vlla kimseyle sorunumda yok nerden geldi anlamadım
Bende sana bir bilgi vereyim o zaman, eğer dava edildiği konu mühim birşey ise uy*şturucu gibi konular ise mahkemeye çıktığında kendi kendini savunması onun aleyhine olur çünkü %90 bilgisi yok işlerin nasıl ilerlediğinden olsaydı buraya yazmazdı değil miAvukat ucretı 17 kusur bilgin olsun
dostumBende sana bir bilgi vereyim o zaman, eğer dava edildiği konu mühim birşey ise uy*şturucu gibi konular ise mahkemeye çıktığında kendi kendini savunması onun aleyhine olur çünkü %90 bilgisi yok işlerin nasıl ilerlediğinden olsaydı buraya yazmazdı değil mi
Vlla abi ben evden çıkmam 1 2 arkadasim var tek şeyim iddaa baska hicbirseyim yokdostum
Avukata danısmak Farklıdır Avukat tutmak Farklıdır suanda Adam avukat tutsa min 17 k oducek tabı dosyanındurmuna Gore degişiklik gostere bılır Bence Bir danıssın uyusturucu gibiyse Zaten En agır cezayı alsın
kardes evrak kısmına bakıp ögrensene detayınıVlla abi ben evden çıkmam 1 2 arkadasim var tek şeyim iddaa baska hicbirseyim yok
Bilişim suçları soruşturma bürosu yaziyor abi uyapdadostum
Avukata danısmak Farklıdır Avukat tutmak Farklıdır suanda Adam avukat tutsa min 17 k oducek tabı dosyanındurmuna Gore degişiklik gostere bılır Bence Bir danıssın uyusturucu gibiyse Zaten En agır cezayı alsın
Ama uyusturucu olacagını zannetmem Oyle olsa Soyler di Zaten
Ozaman Havale yaptıgın hesap patladı Yada twitter Cekım paylas yaptıysan oradanda olabilir Dedigim Gibi bir Avukata danıs Tanıdıgın varsaVlla abi ben evden çıkmam 1 2 arkadasim var tek şeyim iddaa baska hicbirseyim yok
Dost uyaptan öğrenebilirsin diyorlar bi bakta bizde merak ettik😐Vlla abi ben evden çıkmam 1 2 arkadasim var tek şeyim iddaa baska hicbirseyim yok
kardeş zaten adam davalık olmuş davalık olmasa evet birinden yardım alabilir ama davalık olmuş neyse arkadaş davaya girsin çıksın o zaman tutup tutmadığını konuşuruzdostum
Ama uyusturucu olacagını zannetmem Oyle olsa Soyler di Zaten
Banada hesap patlamış gibi geldiOzaman Havale yaptıgın hesap patladı Yada twitter Cekım paylas yaptıysan oradanda olabilir Dedigim Gibi bir Avukata danıs Tanıdıgın varsa