- 13,418
- 8,911
- 113
Bence sağlığın parayla gram alakası yok dostum.Türkiyenin en zengin adamlarından olan Sakıp Sabancının yemekle bitemeyecek kadar parası vardı fakat o kadar paranın içinden 10 lirasını bile harcayamacak engelli oğlu vardı.Bu işler kader nasip işleri.İnsanoğlunun isteyipte yapamayacağı bir şey yok.Para kazanmak zor bir durum değil.Dediğin örnekte 5 kuruşsuz olan dostlar hazır para isteyip;para kazanmak için emek göstermediği için 5 kuruşsuzlar.Çalışıpta emek veripte 5 kuruşsuz kalacak bir insanın olacağına inanmıyorum ben.Bu yüzdende sağlık her şeyin başı.Allah sağlık güç kuvvet verebilsin ki emek verip,hakkını verip parada kazanabilelim.Ama örnek olarak Allah esirgesin kanser olsan ve milyon dolarında olsa o kanseri paranla düzeltemezsin dostparası olana sağlık sağlığı olana para lazım. bi bakımdan sağlığı getirende para götürende. allah sonumuzu hayretsin burda kaç bin üye var kimbilir kaçtanesi 5 parasız ölecek hayatımız çekim yapıp çektiğimizi kaybetmekle geçti bakalım filmimizin sonu nasıl biticek