- 26,390
- 28,118
- 113
Dostum promosyonlar kısmından aktif et bonusuOnayladıktan kaç dk sonra ekleniyor
Dostum promosyonlar kısmından aktif et bonusuOnayladıktan kaç dk sonra ekleniyor
Bekle canliyla konuş bence emeğin çöp olmasinCanlı destek de cevap yok acaba bonusu iptal desem mi🤔🤔🤔 o zaman ana kasaya geçer mi
üye olurken maile Kod geliyor önce onunla üyeliğe giriş yapıyorsun sonra profilim kısmından telefonu doğrulayıp Promosyon sayfasından aktif ediyorsun zor birşey değil aslındaSizin eklindeniz bonusuda sizede şimdi VARYA ULAN BIR kişi nasıl alınıyor anlatmıyor nerden talep edece promosyon sayfasında yok talep alanı kod nerden alacaz yok
Gelmedi mail anlamadimüye olurken maile Kod geliyor önce onunla üyeliğe giriş yapıyorsun sonra profilim kısmından telefonu doğrulayıp Promosyon sayfasından aktif ediyorsun zor birşey değil aslında
Sayfayı yenileyip tekrar giriş yapmayı dene dostumGelmedi mail anlamadim
Bitmiş galibae bitti mi promosyon yok
nasıl yaptın dost benim hala yetersiz bakiye diyor ama çevrimi tamamladımVerdik bakalım gelirse şansa🤔🤔
bitti kardedUye oldum oturum acma basarisiz oldu yazıyor
banka ekledin mi?nasıl yaptın dost benim hala yetersiz bakiye diyor ama çevrimi tamamladım
evet ekledimbanka ekledin mi?
promosyon sayfası neresi kardeşim promolarda deneme bonusu falan yoküye olurken maile Kod geliyor önce onunla üyeliğe giriş yapıyorsun sonra profilim kısmından telefonu doğrulayıp Promosyon sayfasından aktif ediyorsun zor birşey değil aslında