- 306
- 133
- 43
Dostum bende anlamadım çekim dedim rakam yazdım ilerledi başarılı dedi şu an beklemede bakiye 250 üstü iken kabul etmedi 248 e düşürdüm aldıevet ekledim
Dostum bende anlamadım çekim dedim rakam yazdım ilerledi başarılı dedi şu an beklemede bakiye 250 üstü iken kabul etmedi 248 e düşürdüm aldıevet ekledim
Canlı desteke baglanamiyorumDostum çerezleri temizle siteye yeniden giriş yap . Bendede aynısı olmuştu sonradan düzeldi.
Beklemede dostum ödeme gelirse yazarımBiri ödeme alsın da içimiz rahatlasın 😄
nası aldınız bonusu tel onayından sonraBeklemede dostum ödeme gelirse yazarım
Promo sayfasında bonus vardı ben aldığımda talep et yazısı çıkıyordu dostum .nası aldınız bonusu tel onayından sonra
Bonus bitti yeğenBonus bitmiş talep veremiyoruz
4500 oldu kasa çekim yapamıyorum ana kasaya geçmiyor para
Promosyon sayfasında gözükmüyor bitirmisler olabilirnası aldınız bonusu tel onayından sonra
Canlı destekle konuş dostum4500 oldu kasa çekim yapamıyorum ana kasaya geçmiyor para
Promosyon kısmında deneme bonusu yazıyordu oradan aldık ama artık yoknası aldınız bonusu tel onayından sonra
Bonusu nerden alicaz yada aktif edicez bonuslar kısmında deneme yokCanlı desteke baglanamiyorum
Bonus bitti yeğenBonusu nerden alicaz yada aktif edicez bonuslar kısmında deneme yok
Dostum bakiyeni kaç yapıp çekim verdin . 750 mi ?Promosyon kısmında deneme bonusu yazıyordu oradan aldık ama artık yok
Canlı desteğe baglanamiyorum