- 2,050
- 1,207
- 113
Bu olacak haydi sinerji enerji beyler getirelim şu kuponu
Hadi bakalim bol dans reis sansin bol olsunSon adımı bıraktım tutarsa 4 kişiye cıktı ödül umarım gelir 5 kişi mutlu oluruz 😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 191933
Sansn bol olsun dost aslında 300 le iyi yurudun sonlandirsaydn keşke ödül vermesende olur güzel kasa oluşmuştu sanaSon adımı bıraktım tutarsa 4 kişiye cıktı ödül umarım gelir 5 kişi mutlu oluruz 😂😂
Hadi bakalım aksın...Son adımı bıraktım tutarsa 4 kişiye cıktı ödül umarım gelir 5 kişi mutlu oluruz 😂😂
Söz verdik dost yapcak bişey yok suan bile güzel para 1000 TL ama gelirse belki cıkan birinin işine yararSansn bol olsun dost aslında 300 le iyi yurudun sonlandirsaydn keşke ödül vermesende olur güzel kasa oluşmuştu sana
2-1 ıy bıtmsısı 2 gole won ınssSon adımı bıraktım tutarsa 4 kişiye cıktı ödül umarım gelir 5 kişi mutlu oluruz 😂😂
Sansn bol olsun dost umarım hedefi bulursunSöz verdik dost yapcak bişey yok suan bile güzel para 1000 TL ama gelirse belki cıkan birinin işine yarar
Gelecek dost gelecekgelecek maç yanıyorr sinerjiiiiiiiiiiiii
Toplam gol mü 4.5 üstSon adımı bıraktım tutarsa 4 kişiye cıktı ödül umarım gelir 5 kişi mutlu oluruz 😂😂
kım atarsa atsın karedsımToplam gol mü 4.5 üst
Dep mi
Ha Gelir Ozamankım atarsa atsın karedsım