aynen dost bak balbasar dostum sülün osmanın soyundandır geçen sene sümeli manastırını satarken yakalandıkısaca etiket atabilirdin dost yorma kendini bu kadar
aynen dost bak balbasar dostum sülün osmanın soyundandır geçen sene sümeli manastırını satarken yakalandıkısaca etiket atabilirdin dost yorma kendini bu kadar
He tamam o zaman bende diyorum nerden geliyor bu kadar engin bilgi 👍😁O jet Fadıl in akrabası
ders niteliğinde detaylı bilgiler için dmden ulasabılırsın foruma ozel kampanyalarımız mevcutHe tamam o zaman bende diyorum nerden geliyor bu kadar engin bilgi 👍😁
Mahallesine git jet Erhan de herkes önünde düğmesini ilikler öyle geçerli bi dostumuzdur ErhanHe tamam o zaman bende diyorum nerden geliyor bu kadar engin bilgi 👍😁
Happy hours var mı dostders niteliğinde detaylı bilgiler için dmden ulasabılırsın foruma ozel kampanyalarımız mevcut
onu kacırdın bugun dost yarın yazarsan bılgı verırımHappy hours var mı dost
2 kişi gelsek indirim alirmiyiz efendimders niteliğinde detaylı bilgiler için dmden ulasabılırsın foruma ozel kampanyalarımız mevcut
:2 kişi gelsek indirim alirmiyiz efendim
daha önce 2 kişi denemişliğim var indirim yapmadım ama2 kişi gelsek indirim alirmiyiz efendim
Paket edersen birini dm kadar uzagim sana dost mesafeler paylasmamiza engel değil dost bu mübarek Ramazandaonu kacırdın bugun dost yarın yazarsan bılgı verırım
dolandırıcı guven verır dost o an carpmaz avını gozler
en zayıf anında sah damarından yakalar
Foruma özel yaparsınız artık bir grup indirimi 🤣🤣🤣🤣daha önce 2 kişi denemişliğim var indirim yapmadım ama
Guruba karşı Erhan dostForuma özel yaparsınız artık bir grup indirimi 🤣🤣🤣🤣
Teke tek engin bilgilerinden faydalaniriz da üfürükçü hocalar gibi olmaz ins sonumuz ikram bişey verirse alalım mı yiyip icelimmi bu arkadaşdanGuruba karşı Erhan dost
içimden çok şeyler yazasım geliyoda baskanımla arama gruplar girsin istemiyorumForuma özel yaparsınız artık bir grup indirimi 🤣🤣🤣🤣
D:D:DBunlar 780tl bakiyemi ödemedi kural çıkarıp durdular. Ben dedim 150 ödeyin konuları sileyim kabul etti ve sonrası
Biraz da biz eğelenelim di mi beyler?
umut hilarionbette 10k kasa yapıp cekmeye calısıyo dost nereye koparcakUmut olsaydı rahat 1k koparırdı aw bilmiyorsanız yapmayın @erhanbey22 sinirlendim dost
bu ne dost 2 ters 1 düz gülmüşsün şifre mi bu
yok be dost hızlıca klavyeden olebu ne dost 2 ters 1 düz gülmüşsün şifre mi bu