- 2,192
- 383
- 83
Büyük ikramiye bilet numarasına göre mi bakacağız sadece
tek iyi yanı herkes bir ödül kazanabileceği için sayılar çok artmaz6dan aşağısı birşey almaz. bende 25 bilette 3tane 5 , 5 tane 4 var
Tabiki kral haber veririm
kardeş ben asyaya bakarken pine hiç dikkat etmemişim pinde altın bilete 6 çıkmıs çok heyecan yaptım şimdi ne verir acabaTabiki kral haber veririm
Valla miktar bilemem ama iyi para alacağın garanti K kategorisinde birşeyler alırsınkardeş ben asyaya bakarken pine hiç dikkat etmemişim pinde altın bilete 6 çıkmıs çok heyecan yaptım şimdi ne verir acaba
5 varEkli dosyayı görüntüle 49969 buna birsey cıktı mı lütfen arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim
İyi bir set verir mi?
Valla miktar bilemem ama iyi para alacağın garanti K kategorisinde birşeyler alırsın [/QUO 10 k bronza falan diyince senin söyledigine göre bu hem 6 hemde altın olunca heyecan yapıyo insanda neyse cok sevınmeyelım sonra 200 tl verir moralim bozulur
6 varSdi en altdaki bilette 6 mi var valh cekilisden birsey anlamadimEkli dosyayı görüntüle 49970
5
Sırası önemli değil zaten verirlerArkadaşlar bunda cikmismi. 4 tane bilmişim ama verirler mi karışık billmisim
Sgl kardeşim inslh güzel para verir
5 bilmişsin kardeşimbu ne
8153061
Kardeşim neye gore bakıyoruz söylermisin sana zahmet5 bilmişsin kardeşim
Bilet ne altın mı?1348590 büyük ikramiye 5 rakamı var biletim de 5 ödül havuzuna girdim adamsın Asya yine vurduk parayı galiba