- 1,594
- 1,201
- 113
Evet arkadaşlar kimin kaç tane bileti var yarın çekiliyor
Geçen sene nasıl oldu askerdeydik görmedik22 tane bilet var. 10 tanesi altın.
Ben en az 10 k yatırdım bu ay 1 tane bile bilet almadım ikisinden de22 tane bilet var. 10 tanesi altın.
Şansın mı yokBen en az 10 k yatırdım bu ay 1 tane bile bilet almadım ikisinden de
Aynı evet ama rakamlar sıralı olmasa bile para alıyorsun geçen seneki de aynıydı bana pinden 10 K çıkmıştı amabeyler devletin milli piyangosu ile aynı bu yani birşey çıkmaz. büyük ödül filan çıkmaz..verilen biletler arasında çeklş yapılmayacak..bu yüzden fazla yatrm yapmadım asya grubuna...başka site grubu var alınan biletlerde çeklş yapılacak o daha mantıklı geldi..geçen yıl 5000 tl nakit kazanmıştım yılbaşında umarım yine kazanırım.
Bende 7 bronz 5 gümüş var toplamda nasıl olacak hepsinin ödülleri toplanıyor muAynı evet ama rakamlar sıralı olmasa bile para alıyorsun geçen seneki de aynıydı bana pinden 10 K çıkmıştı ama
Milli piyango büyük ikramiyesinin rakamlarına göre dağıtılıyor aynı rakamlar senin biletin de varsa kazanıyorsun sıralı olmak zorunda değil rakamlar karışık olsa da kabul ediliyor son 4-3-2 gibi hanelere de freebet veriliyor sadece tek kazanç hakkın var Asya dan da pin den de ödül çıkarsa sadece bir siteden en yüksek ödül neyse onu alabiliyorsun tamamen şans ustaBende 7 bronz 5 gümüş var toplamda nasıl olacak hepsinin ödülleri toplanıyor mu
Bu oyle değil.milli piyongo da büyük ikramiye çıkan numaraya göre ödüller dağıtılacak.adamlar kendi numara secmiyecek.beyler devletin milli piyangosu ile aynı bu yani birşey çıkmaz. büyük ödül filan çıkmaz..verilen biletler arasında çeklş yapılmayacak..bu yüzden fazla yatrm yapmadım asya grubuna...başka site grubu var alınan biletlerde çeklş yapılacak o daha mantıklı geldi..geçen yıl 5000 tl nakit kazanmıştım yılbaşında umarım yine kazanırım.
Dediğin olay imkansızBana çok fazla bilen olacak gibi geliyor sonuçta 9 rakam var illa çıkar ama ikramiye az olur gibi
Nasıl imkansız brocum anlatır mısın benim aklım almıyorDediğin olay imkansız