- 6,720
- 2,433
- 113
Tamam lan atmassan adam değilsin aha burda herkes şahit ben de alacağım o parayı forumda ulema parası diye dağıtacağım unutma bu sözünü . Ağzından çıktıavukat bey özür dilerim ben de 6 bilmişim gelen parayı size atayım da susun
Tamam lan atmassan adam değilsin aha burda herkes şahit ben de alacağım o parayı forumda ulema parası diye dağıtacağım unutma bu sözünü . Ağzından çıktıavukat bey özür dilerim ben de 6 bilmişim gelen parayı size atayım da susun
benim en azından fikrim var sen de o bile yok amk özürlüsüAynen fikirlerin le nekadar zeki biri olduğunu gösteriyor sun
He he tamam sensin paşasın zekisin tmm hı hıbak bak ulema parası diye dağıtacakmış :SADSADaslfaşfl forumun dilencileri bütün çekilişlerin altında gezen veletler gelmiş para dağıtcam diye ortalıkta dolanmaya başlamış
Olm seni yatırır evire çevire ........ Benim canımı sıkma itlik yapma adam ol adam gibi konuş eline klavye alıp erkeklik yapma gelmişine geçmişine sövdürtme banabak bak ulema parası diye dağıtacakmış :SADSADaslfaşfl forumun dilencileri bütün çekilişlerin altında gezen veletler gelmiş para dağıtcam diye ortalıkta dolanmaya başlamış
Kick your ass Get the fuck upbenim en azından fikrim var sen de o bile yok amk özürlüsü
Allah aşkına sövsene ya haklısın KLAVYEYİ alan delikanlı olmuşOlm seni yatırır evire çevire ........ Benim canımı sıkma itlik yapma adam ol adam gibi konuş eline klavye alıp erkeklik yapma gelmişine geçmişine sövdürtme bana
Dün geceden beri 7 bile kimseyi görmedim kaç kişi 7 bildik demiş bence yalan 7 bilseler yıkarlardı buraları
ön saha çalısmasYahu sistemlerinde kayıtlı hepsi bunu açıklamak zor değil bilet sayısı yerine işte örneğin 3000 katılımcı oldu bunun altın gümüş bronz ayrımını yapıyoruz diyecekler ama demiyolar neden sizce ?
12bronzşuan aktif olanlar kaç bileti olduğunu yazsa bir fikir oluşur benim 28 var
Dilenci diyen ağzını .....rimbak bak ulema parası diye dağıtacakmış :SADSADaslfaşfl forumun dilencileri bütün çekilişlerin altında gezen veletler gelmiş para dağıtcam diye ortalıkta dolanmaya başlamış
Hadi bi yürü git işine muhattap olmayacağım , SENSİN!Allah aşkına sövsene ya haklısın KLAVYEYİ alan delikanlı olmuş
sefil sen 7 bilmemişmiydin bronz bilette geçe soruyodun hatta ne verir diye yanlışmı hatırlıyorumön saha çalısmas
12altın
Herkeste yaklasik 10 bilet var ortalamaya vurdun mu 5 olur 23509 bolu 5 4700 felan kisi var ikramiye alicakşuan aktif olanlar kaç bileti olduğunu yazsa bir fikir oluşur benim 28 var
Dahada az hattaHerkeste yaklasik 10 bilet var ortalamaya vurdun mu 5 olur 23509 bolu 5 4700 felan kisi var ikramiye alicak
10 biletten fazladır ki ayrıca %30-35'i ikramiye bilemeyebilir bu rakamında.Herkeste yaklasik 10 bilet var ortalamaya vurdun mu 5 olur 23509 bolu 5 4700 felan kisi var ikramiye alicak
Aynen herkese guzel bi miktar dusmesi lazim vermezlerse hile vardir 6 bilen bronz biltim var en az 700tl bekliyorum10 biletten fazladır ki ayrıca %30-35'i ikramiye bilemeyebilir bu rakamında.
yanlış düşünüyosun bence bendeki 28 biletin 19 tanesine ikramiye isabet etmiş 14 tanesi 4 denk gelmiş yani 3 bilet aln bi kişi enaz 4 bilir zaten10 biletten fazladır ki ayrıca %30-35'i ikramiye bilemeyebilir bu rakamında.