1 tam 5 rakam varr bendeeOzaman yüksek bekleyin işte bendede 5 altın var 1000 tl den az olacağını sanmıyorum
1 tam 5 rakam varr bendeeOzaman yüksek bekleyin işte bendede 5 altın var 1000 tl den az olacağını sanmıyorum
Kanka altın daha değerli be5 altinmi daha değerli 6 gümüş mu
Aynen kardesim 6/600verirVay arkadaş vay ya nasıl umutlusunuz bu kadar anlamıyorum 4 bronza 1000 lira bekleyenler 5 altina 100k bekleyenler yav arkadaşlar lütfen azıcık mantıklı olun gözünüzü seveyim 5 bilen binlerce kisi var 6 bilen yüzlerce kişi var ki biri de benim 6 altınım var geleceği taş catlasin 2000 tl dir o da çok zor. Sonra denize göbek üstü atlamış gibi olacaksınız diyeyim
Kardes 7 hariç bilenleri 15.000 nin deOrtalama herkesin 10 bileti var 24 bin/10 2400 kişi bilet almıs desek He her bileten 1 kişi kazanacak ortalama 400 cenabet e hiç birşey cıkmasa 2000 kişi olur bunların 100 7 bilse 400 6 bilse 750 5 bilen 750 4 bilen olsa sonra bunlardan altın Ceyreği ayırsak falan aslında iyi para dağatacaklar bence
Bence de öyle bende bile 10 bilet var 10 bilette 3-4 tane 4 var5 altın 500 u zor görür beyler yapmayın herkeste var
Ya kral sen yapma asıl ya çocuk gibisiniz ya hakkınızı aramayı bile bilmiyorsunux 250 versinler susun o zaman sinir oluyorm şöyle yorumlara ya 5 altın en az 2 K 5 gümüş en az 1 K alması lazım yapmayın etmeyin ya5 altın 500 u zor görür beyler yapmayın herkeste var
Sedat sende ne vardiYa kral sen yapma asıl ya çocuk gibisiniz ya hakkınızı aramayı bile bilmiyorsunux 250 versinler susun o zaman sinir oluyorm şöyle yorumlara ya 5 altın en az 2 K 5 gümüş en az 1 K alması lazım yapmayın etmeyin ya
Ağzınla diyon işte 10 bilet var 10 bilette şu kadar var 1 tane biletin dağılıma girecek hepsi değil 24.000 bin bileti 24 bin kişide sanmayın 1 kişi de 400 bilet gördüm ben öyle bakın olaya 1000 kişi kazanan anca vardır bu 1000 de de herkese 1 ödül iyi para vermek zorundaBence de öyle bende bile 10 bilet var 10 bilette 3-4 tane 4 var
Kral bende ne olduğunun önemi ne 4-5-6 fark eder mi ben kendi değil herkesin hakkını savunuyorumSedat sende ne vardi
Kazançlar bilet bilen sayısına göre değil bilet sayısına göre dağılıyor.Ağzınla diyon işte 10 bilet var 10 bilette şu kadar var 1 tane biletin dağılıma girecek hepsi değil 24.000 bin bileti 24 bin kişide sanmayın 1 kişi de 400 bilet gördüm ben öyle bakın olaya 1000 kişi kazanan anca vardır bu 1000 de de herkese 1 ödül iyi para vermek zorunda
Olimsuz bir açıklama olmadı kardeşim savundugun nedir ki) milletin aza tamaa etme fikrimi)Kral bende ne olduğunun önemi ne 4-5-6 fark eder mi ben kendi değil herkesin hakkını savunuyorum
Hayır öyle değil işte arkadaşım o zaman enayimisin senin 9 biletin niye yanıyor seni enayi yerine koymuş oluyo sistem alakası yok herkesin 1 adet ödül alacağı bilet girecek dağılıma tüm ödül çıkan biletler girmeyecekKazançlar bilet bilen sayısına göre değil bilet sayısına göre dağılıyor.