- 4,963
- 15,762
- 113
70-80 felanBenim de 7 bro bi 20 verirler herhalde
70-80 felanBenim de 7 bro bi 20 verirler herhalde
Siteler su yorumları okusa 20 verirler herkese müstehak bize abi size diyorumki ben 100k lık ödülde 8 bildim 850 aldım hala konusuyosunuz delircem
Kafalarına değil nabza göre şerbet...Ona bakarsak bir tanesinde ben de 6 bilmiştm 369 verdiler bir tanesinde 8 bildim 20 aldım bu iş tamamıyla kafalarına göre
7 ye 276 aldığım oldu millet meraktan ne yapacağını şaşırıyor herkes beklese olmuyor adamlar zaten ID numaralarıyla ödül dağıtımını açıklıyor sürekli kurgu nedir anlamadımSiteler su yorumları okusa 20 verirler herkese müstehak bize abi size diyorumki ben 100k lık ödülde 8 bildim 850 aldım hala konusuyosunuz delircem
Konuya yorum yazmadan önce bu kadar bilgisizken yorum yapmamanı tavsiye ediyorum ben demiyorumda sana MAL diyen çok olur o yüzden diyorum sana MAL demesinler kardeşimAmma gerginsiniz ya ) sürekli yeniliyorsunuz sayfayı .. üçlü kombine ister bu çevrim için hemen kayıp zaten ne bekliyorsunuz
arkadasım zaten maclar cuma 12 de bitti yanı 48 saat bugun gece 12 oluyor . bugun 18:00 a kadar sonuclanır . tek ilgınc nokta pınbahısın sonucları hala yansımadı ...Kaç saat oldu ses yok hala 48 saat dediler. Akşam doluyor
5 bildim 100-200 birşey gelse bariBeyler bende 7 bildim 8-9-10 bilen varsa işe yarar biseyler alır gerisi büyük bişey beklemesin ama tek bildiğim bişey var katılım çok düşük bu defa
KATILIM DUSUKSE EGER ESKI KAZANIMLARIM 1,5-2 KATI DUSER . FAKAT BURADA SONUCLAR BUGUN ACIKLANIR GORECEGIZ . BNM DE PINDE 7 ASYADA 6 VAR .BAKALIM NOLCEKBeyler bende 7 bildim 8-9-10 bilen varsa işe yarar biseyler alır gerisi büyük bişey beklemesin ama tek bildiğim bişey var katılım çok düşük bu defa