- 4,988
- 15,777
- 113
Ayrıca diğer forumlara da göz attım şimdi. 8 bilen havada ucusuo. 9 bilende az olmak kaydı ile var
zaten binleri ,ikibinleri 9,10 bilene veriri 8 bilende bin alsın demiyoruz ama 500 ü garanti diyoruz 7 bileninde en az 300 vs 6 bilen 130 5 bilen 100fazla hayal kurmayın gençler 2 sitedende ödül alabiliyorsun havuz 150 bin yatırım şartı yılbaşında da vardı çoğu kişi zaten 100 lük bilet aldı, diğer mesele maçların 5,6 sı garanti olandı yani öyle binler ikibinler kendinizi kaptırmayın
aynen öyle..10 bilen yoktur ya. Ya da en fazla 5 kişi. Ama 10 bilen 9 bileni, 9 bilende 8 bileni ilgilendirmiyor zaten
İnsanlar 5yada7 ortalama gidiyor bana görede 6 bilen fazla yok bakalım ne neymiş açıklansın görüceğiz6 ve 7 cok bilen vardır diye dusunuyom 5 iyi pay alır
6değilde 7de baya bi yığılma var gibi duruyorInterde bankoydu bruge da bankoydu Lille vardı onu yazmaya unuttum dediğim gibi 6-7 yıgılma olur
İşte bunu yapmaları şartları yerine getirene haksızlık oluyor insanlardada suç var ben katılayımda belki eklenir hesapı yapıyorlarBu 5-6-7 bilipte son işlemden hakkını kaybedenler bence para dağıtılırken onları da katacaklar.Bize de az düşecek
Ama iki site ortak sen onu 75kdan hesaplaBeyler hala tatava yapıyorsunuz bugüne kadar bütün etkinliklere katıldım 5 bildim 47 aldım 6 bildim 60 aldım 8 bildim 850 aldım bunlar 100 k lık ödüldü hesaplayın bugun 150 k lık