- 7,730
- 3,519
- 113
Dortmund
Leicester kazanırları bekliyorum
Dortmund
8 tane maç oynandı 6 da 5 nasıl oldu be kardeşimŞuan’a kadar 6 da 5 umarım rast gider de iyi bişi alırız
8 mi bulamadım ben hangi maçlar oynandı8 tane maç oynandı 6 da 5 nasıl oldu be kardeşim
8 de 6 ymış huracan leeds maçını görmemişim8 tane maç oynandı 6 da 5 nasıl oldu be kardeşim
Kalan 2 sonuçlar neler 8 bilirsen bence iyi alıcaksın8 de 6 ymış huracan leeds maçını görmemişim
Dortmund alır liecester alırKalan 2 sonuçlar neler 8 bilirsen bence iyi alıcaksın
8 bilseydik iyi olurdu ya7 bilen iyi alır dostum en az 300
Çok fazla katılan yok ve maçlar o kadarda kolay değildi aslında
Aynen tahminler aynı8 de 5 bilmisiz leicester 0 dortmund 1 kaldı
10 bilene de helql olsun cikmayabilir bileAslında tamamen bilen sayisiyla alakali 8 bilen 7 den 9 bilen 8 den fazla olabiliyor
İnşallah kardeşim vala geçen piyangodan 6250 almıştım bu etkinliklerde şansım varBen zor maçları bildim yani 3 ihtimali maçları bayern Münih berabere veren yoktur ..godoy Cruz berabere veren ağırlıklı basket maçından yatan çok Inter Milan 3 ihtiamlli bir maçtı Leeds United berabere veren nadirdir yani programda bayern Münih bilen olsa bile bu dediğim maçlardan kesin yatan vardır hal öyle olunca çoğunluk 6 bilicek 7-8-9 bilenler iyi alır umarım diğer maçlarında gelir aynı tahmınlerimiz sen 8 ben 7 bilicem )