Ne çabuk misli bulmusun helal olsun sana4/11/1/2/2 son ayağıda siz bulun yarın Bursa misli misli
Ne çabuk misli bulmusun helal olsun sana4/11/1/2/2 son ayağıda siz bulun yarın Bursa misli misli
Ne çabuk misli bulmusun helal olsun sana
Arkadaş konu açınca baktım bı progpama ilk ayak anası barmeyt sende bilirsin belki koştuğu zamanı kısa mesafe kum atiydi.
Gördük Yavuzhan'ı Aşemez'in yanına yaklaşamadıDiliranda Gülerce lerin yeni yavuzhani bunuda yazın bir tarafa
Cüneyt hep orijin kosaydi neler olurdu nelerArkadaş konu açınca baktım bı progpama ilk ayak anası barmeyt sende bilirsin belki koştuğu zamanı kısa mesafe kum atiydi.
İkinci ayak ana catwalk ayzanin anadan kardeşi gelmezse bikini giyerim
3'lüden 4'lüye dönerken çok koşamadı sıkıntısı var o atın yoksa cidden Turbo'nun en iyi yavrusuBüyüyecek abisi tempo diye birşey var deneniyor yaş atladı hayvan sen yinede yaz bir kenara
Cüneyt at yarısının iddiası olmaz bize gider yapıcam yarın makinaya atarsın paranı gelirse alırsın paranı kardeş bolsansBüyüyecek abisi tempo diye birşey var deneniyor yaş atladı hayvan sen yinede yaz bir kenara
Abi o sığır H.Çizik olmasa banko tek olur. O öküzün bindiği hiç bi atı tek atmam. canını çıkarıyo atların, çok dağınık at biniyoHep koşuyor tabii ama bu atlar olmuş biri Maiden koşuyor zaten ovakartali Bursa kumunu koşar. Varsa giderci arkadaşlar buyursun
İddiası olmazmı at geçmesi bile var bu oyunun kuponu yapacam zaten yapar atarım burayaCüneyt at yarısının iddiası olmaz bize gider yapıcam yarın makinaya atarsın paranı gelirse alırsın paranı kardeş bolsans
Gününde oldumuda biniyor makine gibi çalışıyor çocukAbi o sığır H.Çizik olmasa banko tek olur. O öküzün bindiği hiç bi atı tek atmam. canını çıkarıyo atların, çok dağınık at biniyo
Aynen makine ama başka makine... Jokey olduktan sonra istatistiklerine bi bak istersen. Urfa'da at dövmeyle jokey olunmuyoGününde oldumuda biniyor makine gibi çalışıyor çocuk
İlk Urfa'da izledim zaten bu kim lan atı öldürdü dedim. A. Çelikte ordan gelmedir unutmaAynen makine ama başka makine... Jokey olduktan sonra istatistiklerine bi bak istersen. Urfa'da at dövmeyle jokey olunmuyo