Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

At Yarışı

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Bundan sonra elimiz elverdiğince at yarışı hakkinda guzel programli kosular oldugunda burdan fikir alisverisleri yapabilecegiz herhalde aramizda altili ganyan falan oynayanlar vardir ve sadece altili ganyan degil atçılık hakkinda da konusabilecegimiz bir konu basligi olur bu imkani bize veren @Başkan a tesekkur ederim sonrasinda yarin İstanbul da guzel bir altili programi var ve yarina kadar analizleri yapip guzel bir kupon ortaya cikarabilecegimizi umuyorum ilk once bu konuya sampiyon bir atin ve hala rekoru kirilamamis (2400 m. 2:26 dk.) ve filmi de cekilen Sampiyon Bold Pilot i izleyerek baslayalim

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ve ülkemizin en iyi yarış spikeri Tanzer Parlar ın anlatimlariyla efane 4 5 koşu mutlaka izleyin daha sonrasinda yarinki kosularla ilgili analizlere başlarız.

ctyfnisik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
59
28
Bi kez 6 Lı oynadım 327 bin vermişti 2800 almıstı ruletten dedim bi kupon yapalım kuzen anlıyor ortak dedim 500 liralık tamam dedi sonra baktı 700 lira tutuyor dedi oynayalım mı sen bilirsin dedim uçmayalım dedi 380 liralık yaptık ortak ilk 5 ayak geldi son ayakta 8 at vardı 5 at bizim kuponda vardı son ayakta esen poyraz unutmam kuzen dedi bunu cıkartalım amk dedim tamam çıkart esmez bu bugun dedimn kuponu yapmadan önce elimiz ayagımız titriyor bayıden herkez hayırlı olsun moduna gecti haydi koydunuz filan amk esen poyraz esti 8 numara 5 at var dışarda olan 3 atan geldi malesef burun farkı ile bide amk atı

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Aynen sanssizlim olmus ama ister inan ister inanma dun aksam acacaktim bu konuyu normalde ama @Başkan a ulasamadim ben de bugunu bekledim dun calistim bugunku programa altiliya bir kac analiz yaptik bugunku adana kosusuna oglen olan kuponu yaptik 24 lira tutuyordu ise biraz gec geldik o ara musteri fln geldi 1 saat vardi altilinin baslamasina ve tam gidip yatiralim dedik arkadasla o ara da onun babasi geldi kupon kaynadi yatiramadik ve kupon geldi 2. Ayakta 13 numarali The Matched ve 5. Ayakta 1 nolu Sefirbey tekti ve bir baktik tuttu ve 19000 lira verdi saatlerdir kafayi yiyoruz yeni yeni kendimize geldik kismet ne diyelim

randomalice

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
337
116
43
Yüksel Saymaz'ın üstüne spiker gelmez, Johnny Guitar'dan da büyük at gelmez...

randomalice

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
337
116
43
Ayrıca Gazi kanazamadı Bold Pilot hem gazi şampiyonu hem hala kırılamayan 2400 mt. rekoru elinde. Johnny Guitar gönlümüzün şampiyonu ona lafım yok büyük attı.
Koca Perfect Storm Gazi kazanamadı o ölçü değil, Sufi'ye geçildi 3 bacakla Gazi yarışında.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ama en guzel Gazi Koşusu bence 2000 senesindeki kapisma efsane kosu Caprise Sheer Honour mucadelesi