At yarışına 20sene önce amcam altılı bulunca başlamıştım bırakalı 4 sene oldu resmen bir hastalık
fakat ne kadar bıraksamda takip ederim kim ne yapıyor nasıl atlar var diye fakat eskisi gibi şampiyonlar yok bu zamanalrda, turbonun yavruları nasıl olacak diye merak ediyorum ama bir türlü sağlam iyi bi yavrusu olmayacak sanırım.
bunların dışında boldpilotu izleme fırsatım olmadı trapper kavranhan caş ağakaraca zamanlarında başladım at yarışına ama onların yarışları efsaneydi ha birde odin vardı araplardaki büyük yarış vardı unutmam odin 3yaşlı katılmıştı ağakaraca ile at başı olmuştu efsane yarıştı bir diğer aklımda kalan beni at yarışlarına bağlayan yarış trapper sorgunbeyi ve velocıraptor çim yarışıydı velociraptor kazanmıştı nekadar kumcu olsada o zamanın en iyi 2000 üstü çim şampiyonlarını geçmişti nitekim protesto sonucu kaybetmişti ama faul yapmasa bile kazanırdı o yarışı
izlediğim en iyi gazi koşusu caprice sheer honor yarışıydı sadettin boyraz yeni askerden gelmişti ve caprice ise uzuna gideceğinin sinyallerini veriyordu ayrıca o ata sempatim vardı kazandığında bende sevinmiştim
hakkını yemeden bir diğer gazide inspector arsenic yarışıydı arsenic bende tekti
burunla kaybetmiştim.