- 1,150
- 304
- 83
Olur oyle 5liye devam oda olmadi 4 luyeYattik kafadan beyaz bayrak yine AGF cok rahat kazandi
Olur oyle 5liye devam oda olmadi 4 luyeYattik kafadan beyaz bayrak yine AGF cok rahat kazandi
O olmadı Gulfstream Park varOlur oyle 5liye devam oda olmadi 4 luye
Gülstrem park aynenO olmadı Gulfstream Park var
Aynen yazık yaniUlan 3 numaraya bak şurdan yarış kaybetti ya şaka gibi
Ya bakma Müslüm'de kötü bindi içe attı atı ama yine de geldi şaka gibiAynen yazık yani
Kısmet evet kötü bindiYa bakma Müslüm'de kötü bindi içe attı atı ama yine de geldi şaka gibi
9 numarayı çok tutuyorum benDidactic gelmesi lazim Mahirbey ile ikili yapabilirler mi
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok eglenceliydi izlemesi sesli güldüm eyvallah harika adam uçmuş ya
Dodoykadan iyisi var mı
Virajı aldıktan sonra en arkaya bakın
Yaptilar da siralisi 19 ganyandi al isteDidactic gelmesi lazim Mahirbey ile ikili yapabilirler mi
Aynen de boyle oldu Didactic 3 boydan az kaldi 2,5 boy startta takildi Mahirbey de ikinciGeldik 3. ayaga Handikap 17 bir mucadele ve guzel atlar kosuyor Didactic bugun napacak merakla bekleniyor İstanbul Kocaeli Bursa sonra yine İstanbul peşpeşe seriye bağladi 4 tane birincilik burda Mahirbey var tehlikeli ama kilosu agir bence en ciddi rakibi ama Didactic bakalim kac boy startta kalacak eger 3 boydan fazla kalmazsa bu grubu gecer bu formuyla ben risk alarak 5. Birinciligine ulasacagini dusunuyorum e artik Didactic i bundan sonra bir KV kosuda gormemiz lazim Didactik TEK
Dinco o altiliyi kistik 100 lira tutuyordu kafadan cikardim kafayi oyle yapsam devam ediyordu kupon 3te 3 gerci simitci altilisi oldu yine bise vermicek gibigerçi kafayı iki atla gecersen çok tutmaz ben ilk yazısına göre dedim .. sen yatır bu kuponu takip ederiz yarın senin altılıyı